A care day to remember

26 mei 2016

We moeten een beetje meer zorg dragen voor onszelf en voor ons lichaam. Iets wat we allemaal beseffen, maar altijd te snel op het achterplan schuiven. Een lezing van de mooie yoga teacher en gezondheidsgoeroe Goedele Leysen zet je meteen aan om toch een stap in de goede richting te zetten, al is het maar een kleintje. (bij het schrijven van deze tekst geen koffie maar warm water met citroensap, ideaal om de de dag te beginnen) Ze is ondertussen al aan haar derde inspirerende boek bezig. De eerste twee Boost en Balans maken je weerbaarder tegen stress en het leven zelf.

 

Tip: gemberthee neemt je stress weg

image

Ik mocht van haar woorden genieten op de Unilever care day in Antwerpen. En ik weet het, als vrouw moet je ook aan jezelf denken en niet altijd in de zorgende rol kruipen. Sorry Goedele, het zit er ook bij mij een beetje ingebakken.

Zorg voor je man 🙂

image

AXE gooit het traditioneel machomanbeeld overboord en promoot individualiteit als sleutel van succes. Een stelling die mijn man graag onderschrijft. Hij was al fan van de antitranspirant. Ik ben benieuwd wat hij van de bijhorende parfum vindt.
Zelf heb ik altijd een zwak voor de Dove producten. De verkoelende douchegel op basis van citrus en kruiden ruikt alvast heerlijk

Extra hydratatie van de huid.

image

Ik heb het proefondervindelijk kunnen vaststellen. Dove blijft in tegenstelling tot vele andere douchecrèmes daar waar hij moet zijn: op je huid en niet in je huid! Hij zuivert de huid op een milde manier, hydrateert en bevordert de aanmaak van de beschermende laag. Deze vernieuwde versie is verkrijgbaar vanaf juli. Dus nog even geduld oefenen.

Coral wast ook witter dan wit:)

image
Mijn man is de wasspecialist in huis en is zeer secuur op de producten die hij gebruikt. Ik ben benieuwd of mijn witte bloesjes nog meer stralen als voordien?
Tip: op 30° wassen spaart je kleding en het milieu

Raw Food: All Good

image

Zorg dragen voor jezelf, daar hoort uiteraard een gezonde maaltijd bij. Wie denkt dat dat saai en niet lekker is heeft nog nooit van Julie Van den Kerckhove haar creaties geproefd. Neem gerust een kijkje op haar website julielifestyle.com en laat je helemaal inspireren.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.