Zalig, zorgend voor huid en hart: nannic

23 september 2016
image

 

Soms moet je het echt niet te ver gaan zoeken…..of juist ver genoeg. Niet in afstand maar wel in denkwijze. Ik word elke dag overspoeld met persteksten en aanvragen voor allerhande producten en behandelingen. zelden zijn er zaken die bij mij blijven hangen. Noem het het…”déja vu déja entendu” gevoel, maar de vorige stelling kreeg meteen mijn volledige aandacht.  Een holistische aanpak, ook van de huid, kan alleen maar mijn goedkeuring krijgen. Met een pak vol vragen trok ik naar Heist op den berg waar het familiebedrijf, Nannic, gevestigd is. Ik kreeg niet alleen een gepassioneerde uitleg over de nieuwe excellence lijn maar ook een NBE deep skin behandeling waar ik zo van onder de indruk was dat ik ze graag met jullie deel.

Even van de wereld met Nannic

image
Eerst krijg je een grondige reiniging van de huid. Dan volgen twee gommages. Bij de eerste worden de dode huidcellen verwijderd zodat de volgende behandelingen effectiever zijn. Daarna volgt een diepte abrasie die de huid stimuleert in haar natuurlijk afweermechanisme. De laatste behandeling richt zich op het herstellen van onze cellen zodat we zelf weer beter in staat zijn onze huid te herstellen.

Voor een snel generen van de huid

image
Daarna volgt een diepte abrasie die de huid stimuleert in haar natuurlijk afweermechanisme. De laatste behandeling richt zich op het herstellen van onze cellen zodat we zelf weer beter in staat zijn dat laatste met onze huid ook te doen.

De juiste communicatie met onze cellen

image
Het inbrengen van een aangepaste crème voor je huid voelt als een mini hotstone massage. Het mocht gerust nog een uurtje langer duren. Normaal raak ik moeilijk ontspannen maar tijdens de anderhalf uur durende behandeling viel het mij moeilijk om wakker te blijven.

Professionaliteit met een groot hart
image
Als je daar dan toch ligt te genieten kan het herstel van je lichaam best zo groot mogelijk zijn . De extra Nannic NBE radiofrequentie (lees: een warme stroom) die in mijn geval de energie en bloeddoorstroming in mijn benen bevorderde mag je zeker niet overslaan.

niet al je rimpeltjes en oneffenheden zijn na één behandeling verdwenen, maar het resultaat is echt de max. Mijn huid is helemaal opgefrist, mijn geest trouwens ook en de rimpeltjes in mijn decolleté zijn echt verminderd. Ik weet dat de uitleg soms summier is, daarom breng ik in een volgende blogpost graag een interview met de bezieler zelf. Ook de productjes ben ik aan het testen met een blije en frisse snoet. 🙂 tot snel ?

Voor en na

image
2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Chantal schreef:

    Waar zijn jullie gelegen en wat kost het ?

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.