Onderbroekenheisa op Daydream 2015

7 mei 2015

Één van de eerste festivals van het jaar mocht meteen al rekenen op een stevige portie zon. De festivalgangers die vrijdag naar het festival afzakten kregen genoeg portie vitamine D om er ook zaterdag tegen te kunnen. Zaterdag was het weer ietsje minder, de line-up daarentegen eigenlijk wel echt beter. Ondertussen is dit festival uitgegroeid tot één van de grotere in zijn soort, en met 42.500 waren er 2.500 aanwezigen méér dan vorig jaar. En vooral ook de Campsite trok véél meer volk, maar liefst 1.000 meer dan vorig jaar. Hier werd afgeklokt op 4.000 dit jaar.
Ik trok voor Bubble Trouble naar de weide en besloot om meteen de coolste festivaltrends op een rijtje te zetten!

• Leave your hat on! Met zomerse festivals sta je de hele dag buiten; lekker dansen, genieten, biertjes drinken en nog meer biertjes drinken! Kijk daarom uit met de zon; alcohol en zon kan soms verkeerd gaan. Een hoedje is dit jaar geen aanstellerij, maar eerder een must! Ik was altijd tegen de hoedjes, omdat ik het echt bizar vond als mensen het dragen. Nu ben ik echt grote fan!
• Warme of koude dagen, accessoires zijn nooit teveel op festivals! Veren in je haar, touwtjes om je hoofd, extreme kettingen en oorbellen; ga lekker los met veel kleur en net wat grotere accessoires! Ik ging laatst shoppen bij Deleye en ik vond daar écht de leukste accessoires mét pluimpjes, kleurtjes en vooral veel in pastel.
• Wat op festivals nog steeds veel gezien wordt, is spijkerstof gecombineerd met luchtige kleding, zowel voor vrouwen als voor mannen. So boys, jullie weten wat jullie te doen staat.

hoedbanner1 landingspagina

Als laatste kwam ik op Daydream de enige echte Daydream boxershort tegen. Heel wat boys spotte ik met zo’n boxer en ik vond ze écht de max. De naam van de boxers klonk me niet bekend in de oren, dus ik ging meteen op pad om hier meer over te weten te komen. De boxers waren nooit identiek dezelfde door de verschillende prints die wel soortgelijk waren, maar nooit echt identiek. Dit nieuwe merk van Nederlandse bodem is hip door haar vrolijke prints en kleur gebruik en heeft haar merknaam zichtbaar op de brede elastieken band. Ze zijn begonnen in 2008 en zijn al héél bekend in Nederland. Ik vind dat het écht tijd moest worden om ook België te laten kennismaken met dit merk.

In het begin richte het merk Muchachomalo zich alleen op mannen. Hier ligt dan ook de oorsprong van de betekenis van het merk. Maar wat betekent Muchachomalo nu eigenlijk? Muchachomalo betekent leterlijk “stoute jongen” in het Spaans. Deze betekenis is niet zomaar gekozen door de mensen achter het merk Muchachomalo.

Omdat het merk vanaf de lancering al direct een succes was, werden er al snel ook boxers, topjes en badmode voor vrouwen aan het assortiment toegevoegd. Sinds kort is daar speciaal voor de kinderen een speciale ondergoed lijn bijgekomen onder de naam Chicamala. Do I have to say more? Bye bye Bjorn Borg en nu misschien plaatsmaken voor iets nieuws? Op Daydream waren dus al heel wat boys gespot met zo’n boxer en ook Sofie en ik hebben ééntje gekocht. Niet om aan te trekken, maar gewoon om een beetje fancy te zijn (en om onze haren tegen de regen te beschermen – duh!)

IMG_7769 IMG_7781 IMG_7921 IMG_7922
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.