Find the one!

6 mei 2015

.imageWie de modemissie van Trinny and Susannah ooit gevolgd heeft weet dat heel wat vrouwen en meisjes met de juiste BH al heel wat beter voor de dag komen. Het maakt of kraakt je silhouette genadeloos. Uit een onderzoek blijkt dat 76% van de vrouwen de verkeerde maat van BH draagt. Triumph heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen van lingerie en wil vrouwen helpen om er beter uit te zien zodat ze zich op hun best voelen. Een grondige informatiecampagne leek voor de hand liggend, maar het merk ging nog verder en organiseerde over de hele wereld passessies. Op zo een sessie word je geholpen door een professional. Zij moedigt je ook aan om de tijd te nemen en plezier te beleven aan het vinden van de perfecte BH.imageimage
Als je “The One” vindt, betekent dat het einde van knellende of afzakkende bandjes. Je voelt het meteen als hij perfect zit. Het is ook handig dat de verkoopster je maat weet zodat zij met nog wat extra setjes kan aandraven. Elke vrouw verdient het om af en toe op haar wenken bediend te worden. Wat ik er ook nog aan wil toevoegen: het is niet omdat dit vandaag je perfecte maat is dat het ook nog klopt volgend jaar. Schommelingen in gewicht en leeftijd hebben ook een effect op je boezem. Je man kan voor het leven zijn, je bh maat is dat zelden. 🙂imageimage
Yentl koos voor een eenvoudig zwart modelletje dat je onder elke spannende t-shirt kan dragen. Het roze bloemetjesmotief kon mij wel bekoren. Zeker omdat de sluiting vooraan zit en ik dus steeds alles onder controle heb. 🙂image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.