Kyboe het nieuwe speeltje van mijn man

10 juli 2016

Zolang  hij het bij horloges houdt mag mijn man gerust een nieuw speeltje hebben. 🙂 de collectie van het Nederlandse Kyboe is dan ook om van te snoepen. Tijdens een cruise op de Middellandse zee mocht dus ook zijn nieuwe liefde mee. :))

Een groot en groots cadeau

image

KYBOE! is een puur Nederlands horlogemerk dat wereldwijd wordt gedragen. De grote, karakteristieke en kleurrijke modellen zijn geïnspireerd door, hoe kan het anders: de oer-Hollandse tulpenvelden. Maar waar de tulpen vooral het landschap kleur geven, kleurt KYBOE! tegenwoordig de polsen van talloze dragers. En dat is niet voor niets.

KYBOE! is hot.

image

Het perfecte accessoires

image

Wie aan KYBOE! denkt, denkt aan groot, ‘BIG’. Het zijn horloges waar je bijna letterlijk niet omheen kunt. Dat geldt voor de modellen met de 40 en 48 mm wijzerplaat, maar zeker voor de klokken met een wijzerplaat van 55 mm. Wie voor KYBOE! kiest, kiest voor bijzonder (groot).

Kyboe verovert ook België

image

Voor vrijwel iedereen is er de perfecte KYBOE! Er zijn maar liefst 13 verschillende series. Van zilver tot fluoriserend en van MIRROR tot BIG BLING. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal tot maar liefst 100 meter (10 ATM) waterdicht zijn. Daarnaast zijn ze allemaal uitgerust met een slimme LED-verlichting en krijg je er 2 jaar garantie op! Maar als mijn man een nieuw speeltje krijgt moet hij mij natuurlijk ook één gunnen.

liefde is: samen een Kyboe dragen

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.