Grand Optical groots in brillen

19 april 2016

Het is zover! De kleuren van het moment die de voorbije weken furore maakten op de catwalks van New York, Milaan, Londen en Parijs banen zich nu een weg naar onze kleerkast. Tijd om jouw grijze wintercardigan in te ruilen voor kleurrijke stukken in jadegroen en kwartsroze. Accessoires worden in een nieuw jasje gestoken en ook brillen ontsnappen daar niet aan.

Lente in pastel

image
Zachte kleurtonen komen sterk opzetten in 2016 en pastelkleuren zoals sereen blauw en kwartsroze breken helemaal door dit jaar. Deze kleuren zijn ideaal voor een sobere en elegante of vrouwelijke en chique look.

image

Kwartsroze laat zich ook opmerken bij GrandOptical met zonnebrillen helemaal in pastelkleuren, zoals het sixties model van Ray-Ban of het montuur in havana van Fendi waar het kwartsroze van de veren een erg leuke en originele toets geeft. De Ray-Ban bril in roze is echt één van mijn favorietjes geworden, maar dat had je misschien wel door.

image

Sereen blauw is ook een super mooie kleur: de blauwe monturen van Bulgari met luxueuze gouden afwerkingen op de veren zijn een perfecte belichaming van deze trend.

Bulgari: rijk aan kleur en stijl

image

Enkele grote modehuizen combineren zelfs beide kleuren om een nog cooler effect te creëren. Ray-Ban bevestigt deze trend met een zacht en elegant model met pastelblauwe glazen en kwartsroze veren.

Toch niet helemaal overtuigd dat kleur iets voor jou is? Geen probleem, GrandOptical beschikt over een uitgebreid en hedendaags aanbod met voor ieder wat wils.

Deze zalige retro bril van Jimmy Choe wijkt van de zomer niet meer van mijn zijde. De kleur zit deze keer op mijn lippen. 🙂

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Dat kwarts roze is echt mooi hé. Ik voel nu al dat er dit jaar weer een zonnebril gaat bijkomen in mijn garderobe!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.