In de voetsporen van Chanel: luxe bij Gigi in Asse

22 december 2016

Van eenvoudige gelaatsverzorging tot een “super de luxe” behandeling van Chanel of Dior, bij schoonheidsinstituut GiGi in Asse hebben ze het allemaal. Nu ben ik zelf wel een beetje een luxe popje, dus ik twijfel heel even tussen de verwennerij van La Prairie en deze van Chanel. Maar om één of andere reden blijft de magie van deze laatste nog altijd doorzinderen en treed ik graag heel even in haar voetsporen.

Chanel: de ultieme sublieme behandeling

Processed with VSCO with s2 preset

Je voelt je meteen welkom in de Espace Beauté van Chanel. Coco had het begrepen, je kan er alleen goed uitzien als je af en toe een beetje tijd voor jezelf reserveert. De gezichtsbehandeling is dan ook veel meer dan een stevige paling en twee doekjes op je oog. Het is een luxe treatment voor body and soul. Ik ga voor de full option en krijg  een zalige rugmassage alvorens mijn gelaat onder handen wordt genomen.

Weg met de stress voor een ontspannen gelaatsuitdrukking

Processed with VSCO with s2 preset

 

Ook bij de verzorging van het gelaat gebeurt alles met een zinnenprikkelende massage. Of het nu gaat om de reiniging of het hydrateren van de huid …alles zit in een flow die je helemaal ontspant.

Chanel voor levensgenieters

Processed with VSCO with s2 preset

Meestal wordt je even aan je lot overgelaten als een bepaalde crème even op je huid moet inwerken. Niet bij de Chanel behandeling. Je armen, decolleté en zelfs je voetjes worden helemaal verwend. Even weg van de wereld noem ik dat dan. We zouden er echt met zijn allen meer tijd moeten voor nemen. 🙂

Of zoals het instituut van Chanel het zo mooi zegt.  Je goed verzorgen of laten verzorgen bevestigd je eigenwaarde en brengt je innerlijke schoonheid naar buiten. Het laat je stralen.

Een voetje voor bij Gigi

Processed with VSCO with s2 preset

 

Ik zou bijna vergeten dat mijn huid verzorgd is met de allerbeste producten. Het Sublimage gamma van Chanel werkt op kleine lijntjes, stevigheid, hydratatie en zorgt voor een geweldige éclat. Heb je last van pigmentatiestoornissen dan is deze behandeling ook ideaal.

Top producten

Processed with VSCO with hb1 preset

Als je wil weten wat zo een verwennerij kost neem je best eens een kijkje op hun website. Volgende keer dompel ik me onder in La Prairie. Ik ben benieuwd of ze Coco kunnen verslaan. Moest je mij voor zijn, laat het gerust weten. 🙂

Voor meer info

Shhhh…..

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.