Getript door de events in Brussel

29 oktober 2015

Hoe ziet er nu zo’n blogavond uit? Een avond met drie events is niet van de poes, zeker niet als je door Brussel moet crossen met de auto. Tijdens het spitsuur heb je zoveel file, maar door elk warm onthaal zijn de blogevents echt de moeite.
Een tijdje geleden begonnen we met een event van Cinq Mondes.

IMG_6655 IMG_6657

Een merk dat Inge en ik al kennen van hun fantastische dag en nachtcrèmes. We leerden ze nu kennen door het spa-collectie. De Spa collectie van Cinq Mondes is niet zomaar een collectie. Er schuilt een heel inspirerende geschiedenis achter dit Franse merk. De oprichters Jean-Louis Poiroux en zijn vrouw Nathalie Bouchon-Poiroux hebben anderhalf jaar de wereld rondgereisd om zich de spa geheimen van de meest exotische landen eigen te maken. Deze zijn verzameld onder één merk: de vijf werelden. Die vijf werelden kan je vinden in één zaak: Deep Nature in Brussel. Een hemelse spa waar alle zintuigen geprikkeld worden, maar waar iedereen vooral bij minuut 1 tot rust kan komen.

Na het bezoek van de wellness trokken we naar de mensen van Nuxe. Nuxe is bekend door zijn Huile Prodigieuse. My all time favourite die telkens bij de apotheek is uitverkocht. Weet je niet meer wat dat product was? Wel… De formule is voor 98% van natuurlijke oorsprong, werd verrijkt met skinlovin’ vitamine E, bevat siliconen noch parabenen en ook helemaal geen minerale olie. Top!

IMG_6638 IMG_6658

Ze komen op de markt met hun ‘jongere’ gamma. Het gamma Bio Beauté is in 2009 op de markt gebracht. Ze hebben een gloednieuw product dat Photoshop overbodig maakt. Ze werken enkel met natuurlijke producten, zonder parabenen en siliconen. Perfect dus voor mijn huidje. Ik testte het product de afgelopen weken en ik ben een grote fan geworden. De geur is heel zacht, maar niet te overheersend. Wanneer ik het serum onder m’n dagcreme breng voelt het zijdeachtig aan en het geeft mijn huid meteen een gezonde glans. Als ik moe ben heb ik het vaak dat m’n huidskleur wat grauwer wordt, maar sinds ik dit product gebruik is dat grauwe wel verdwenen. Ik breng nadien een dagcreme aan en dan een minerale foundation. Shine baby!

Na Nuxe werd het tijd om af te zakken naar… DRINKS! Hendricks Gin zorgde voor een unieke concept in La Pharmacie Anglaise, een oude apotheek. Ze hebben de apotheek opgebouwd tot een hippe ginbar. The Chambers of the Curious zorgde ervoor dat bezoekers uitgenodigd werden op een fantastische ontdekkingstocht. Je krijgt een totale beleving, waardoor gintonic niet meer gewoon een drankje is. De ladiesversie was de favoriet van dienst, maar ook de typische Hendricks is zoals gewoonlijk very yummy. Ik heb een nieuwe variant leren kennen op basis van Schweppes Pink Pepper, verse basilicum én ook héél wat verschillende soorten peper. Die ga ik zeker nog thuis maken!

En dan hadden we natuurlijk honger, want we stonden een beetje op onze kop. Een goed spaghettike doet wonderen. Op naar de volgende dag vol events!

IMG_6637 IMG_6647 IMG_6649
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.