Time to WATCH

9 juni 2015

To watch: een dubbele betekenis. Een tijdje geleden bedachten we het plan om écht meer en meer op tijd te komen. En wat heb je daar natuurlijk voor nodig? Juist ja, een horloge. Ik kan zo moeilijk horloges kiezen omdat ik zo’n smalle polsen heb. Ice Watch is écht perfect voor mij. Ze passen mooi aan, zijn hip en vooral kleurrijk. Inge en ik kozen voor dezelfde horloge. Meestal kies ik meer de blauwe tinten, Inge de roze. Maar, we gingen voor WIT. Zomers, fris en het past werkelijk bij elke outfit.

11337162_1595717387349596_859533482_n

Vooral de  bloemenprint op het uurwerk zelf sprak ons aan. We kregen écht veel reacties over Ice Watch wanneer we een foto op Instagram posten. Ice Watch is een succesverhaal, een merk dat op korte tijd bekend werd over de hele wereld.

Oh ja, zelfs J.Lo is fan, dat bewijst deze videoclip:

 

Maar to WATCH is een dubbele betekenis. Wij zijn allebei verslaafd aan Netflix. Series kijken doen we ondertussen bijna dagelijks, als we de tijd ervoor vinden natuurlijk. Netflix zorgt eigenlijk voor pure ontspanning, zonder enige stress. Films of series: allemaal goed. Toch hebben we de laatste maanden onze favorietjes van dit moment weten te verzamelen. Hoe boring is het als ik ze gewoon voorstel aan de hand van een korte review?

Ik heb onze drie favoriete series klaarstaan mét songs die het best bij de serie passen. Zo beginnen we bijvoorbeeld bij Suits. In Suits volgen we de verwikkelingen rond het advocatenkantoor Pearson Hardman. Per ongeluk komt de briljante maar vroeg uitgerangeerde Mike Ross op een sollicitatie terecht bij een gerenommeerd kantoor. Harvey Specter op dat moment een van de topadvocaten van de stad is zo onder de indruk van Mike’s kennis dat hij hem aanneemt. Probleem is dat Mike niet is afgestudeerd. Een leugentje om bestwil, dat misschien wel sneller zal uitkomen als we denken. Het is écht een mannenwereld daar bij Suits, maar girls: wat een hotties spelen hier in mee.

Orange is The New Black is een Original serie van Netflix. Zij produceren de serie zelf en eerlijk: de serie is écht wel geniaal. Piper  meldt zich vrijwillig aan bij een vrouwengevangenis om een straf van 15 maanden uit te zitten. De aanwezige gevangenen hebben het in eerste instantie niet zo op Piper. De situatie wordt extra gecompliceerd wanneer Alex, haar oude geliefde en partner in drugssmokkel, ook in dezelfde gevangenis blijkt te zitten. Hilarisch, meeslepend en vooral verslavend. Ik heb op een lazy sunday maar liefst 8 afleveringen bekeken. En toen heb ik er natuurlijk in m’n slaap nog aan gedacht. Hallelujah, record!

De titelsong is door Regina Spektor verzorgd, ik vind het alvast een topschijf!

 

Als laatste wil ik ook nog eventjes Homeland vernoemen. Homeland is zo afgekraakt, maar zelf snap ik die kritiek niet goed. Homeland is voor mij een van betere series op dit moment. De serie heeft al het goede wat een serie nodig heeft in zich verenigd. Spanning, beetje romantiek, een duidelijk verhaal, prachtige plotwendingen, verrassingseffecten, geweldige muziekscore, meer dan uitstekende acteurs en geweldig camerawerk. Ik begrijp uit de vele fan reacties op internet dat sommige kijkers het hier niet mee eens zullen zijn, het zij zo. De makers doen wat zij zelf denken en soms past dit niet in de ‘regeltjes’ van de kijker. Maar hey, break the rules 😉

 

 

 

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Chelsea schreef:

    Wit is echt trending deze zomer en ben echt fan van je outfit! Ik zou zelf ook voor de witte gaan als ik één zou kopen, past bij alles, is lekker fris en valt ook nog eens op! Top!
    Wat Netflix betreft… Ik zit in de examens en Netflix is dan echt géén goed plan. Ik ben net ook begonnen aan Suits en ik probeer met al mijn wilskracht toch maar Netflix te sparen voor mijn pauzes en goed door te blokken. Ik hou jou zeker niet te vertellen hoe moeilijk dat is? 😉

    x Chelsea

  2. lotte van gompel schreef:

    Ik ben zo verslaafd aan Orange is the New Black ! Zit nu aan het tweede seizoen, echt een top serie.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.