François Renier brengt kleur in je handtas

18 december 2016
Processed with VSCO with a6 preset

“Eén tas per dag” François Rénier, dames, heeft onze dromen niet alleen perfect begrepen, hij creëert ook meteen een kader waarin dat perfect mogelijk is. Denk nu niet dat ik het over spotgoedkope handtassen heb die je leven moeten verfraaien. Neen, François Rénier is een Frans Luxe Label dat in de mooiste boutiques wordt verkocht. Ik voel jullie verwarring…..:-)

Processed with VSCO with a6 preset

De Franse ontwerper kwam namelijk op het lumineuze idee om de tas te ontmantelen. Zo kan je de verschillende onderdelen perfect met elkaar combineren. Je kan ze ook allemaal afzonderlijk kopen. Als je dus een nieuwe handtas wil maar geen mega budget meer over hebt, wel, kies dan gewoon voor een paar nieuwe lederen handvaten.

Stel je tas helemaal zelf samen

image

François Rénier is ook een grote voorstander van kleur. Hij geeft de collecties tot de verbeelding sprekende namen zoals Autumn Garden, Winterblues, Gardens of Fuscia…… Geel, groen en oranje spannen de kroon. Zelf kies ik ook regelmatig voor een stevig kleuraccent maar ik weet dat Vlaanderen daar altijd een beetje voorzichtig in is. Geen probleem, een zwarte tas pimp je in een oogwenk naar eenzame hoogten.

Zwart met croco een ideaal combo

image

Het idee en een tasje per dag is trouwens ontstaan doordat ontwerper François Rénier eerst leuke papieren tasjes had ontworpen. Ook hier kon je er een luxueus riempje aan bevestigen. Een grappige gimmick op de rode loper of gewoon om je vriendinnen te verrassen. Nu wordt het dikwijls gebruikt als hint….. luister… je koopt zelf een paar handvaten die je mooi vindt… je geeft ze aan je man, vriend en vriendin en zij kopen de tas met leuke accessoires. Of, papa koopt de tas en de kinderen de andere leuke dingen.

#toptip

Zeg nooit zomaar een papieren zakje tegen een François Rénier

Processed with VSCO with a6 preset

François Rénier in Parijs en Brussel

Processed with VSCO with a6 preset

De nieuwe winkel vind je in de Kerkstraat 100, 1150 Brussel

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Silkeblogs schreef:

    Zo origineel! Ik ben alvast fan =D

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.