Musthaves @ Filmfestival Rome

12 november 2015

Samen met de mensen van Mazda mochten Inge en ik het vliegtuig op… deze keer richting Rome. Ik ben zelf nog nooit in Rome geweest, dus ik was razend benieuwd. Een klein jaar geleden had ik nog maar enkele keren gevlogen door mijn vliegangst, maar nu ben ik niet meer weg te denken uit het vliegtuig. Al moet ik toegeven dat het vlotter verloopt na enkele glaasjes wijn. Omdat we ’s ochtends vertrokken was het deze keer gewoon effe tanden bijten 😉

Tijdens de trip mochten we op de officiële rode loper van het filmfestival, bezochten we de Mazda Filmhall, zagen we de première van seizoen 2 van Fargo én genoten van het lekkerste Italiaans eten. Ik zou zelfs de bubbels nog vergeten.

Over het filmfestival zelf komen we zeker nog terug in een aparte blogpost, want ik vertel jullie héél graag deze keer over de reddende engeltjes van het filmfestival want – eerlijk – wij wisten absoluuuuuut niet wat dragen tijdens deze trip.

1) Flossy Style
We hadden het al eens eerder over Flossy, maar ook tijdens deze trip vergezelden onze favo comfy shoes ons. Makkelijk voor op het vliegtuig, maar evenzeer om ’s ochtends mee naar het ontbijt te slenteren. De schoenen van het Spaanse merk Flossy Style zijn eenvoudig, comfortabel en geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Ohja, vergeet die lekkere aardbeigeur maar niet!

IMG_9125
2) Lipault x American Tourister
Inge is de grootste Lipault fan ooit. Ik leerde haar kennen vorig jaar tijdens een perstrip en toen had ze een felgroene koffer. Die passie voor felle kleuren is absoluut niet verdwenen, want in Rome verscheen ze met een rode én een blauwe koffer van het merk. Shiny baby.
Ik ben meer voor de typische funky lichtgewichtjes van American Tourister. Jullie hebben ongetwijfeld mijn Minnie Mouse koffer van het merk al gespot op Instagram, maar deze keer koos ik voor een paars met roze variant. Mijn koffer terug vinden was nog nooit zo makkelijk. Alle koffers van American Tourister zijn gemaakt van sterk materiaal zoals polypropyleen, polycarbonaat of polyester. Stevig, licht en vooral zoooo schoon.

IMG_8914

3) Noiselle
Ik leerde Ellen Haselaars van Noiselle kennen toen ik vijf jaar geleden begon met Twitteren. Ik was meteen weg van haar schoenenlabel, waardoor ik ze nu al vijf jaar volg. Noiselle by EH is zo sterk bezig, dat ik zo fier ben om er eindelijk eens over te schrijven. Speciaal voor het filmfestival van Rome kregen Inge en ik ons allereerste paar Noiselle. Ik heb om eerlijk te zijn geen énkele naaldhak in mijn kast liggen. Ik heb wel 100 paar schoenen, maar een naaldhak laat ik telkens aan me voorbij gaan. Ellen overtuigde me om toch eens een Noiselle pump te proberen en goddamn: hoe zalig zat die?! Er wordt blijkbaar extra aandacht besteed aan de ergonomische hiel, speciale onderlaag en extra kussentjes. Al deze features zorgen voor meer schokabsorptie, steun en comfort en dat is zeer zeker voelbaar. Mijn keuze is uiteindelijk gegaan voor de enkellaarsjes, voor mij in kaki en voor Inge in zwart.

4) Tutu Chic
Het merk waar iedereen ongetwijfeld happy van wordt. Het leven op een roze wolk neem ik samen met Tutu Chic écht heel letterlijk. Tutu Chic zelf eventjes omschrijven is makkelijk: Super girly, roze, barbie maar evenzeer klassevol, blinkyblink en elegant. Ik heb zoveel respect voor Freya Poppe, de bezielster van het merk. Freya heeft écht ballen en weet wat mode is. Ik vind haar merk zo sterk omdat het zich meteen, op een vrolijke manier, onderscheid van andere modemerken.
Zelf omschrijft Freya het merk als volgt op haar website:
HAUTE COUTURE WITH A TWIST IS WHAT WE BRING, “LA VIE EN ROSE” IS HOW WE LIVE, POPPY & FASHIONABLE IS WHO WE ARE.

IMG_8958 IMG_8932 IMG_8914 IMG_8901

Ik koos om te travellen in een blinky fluffy trui die meteen goed onthaald werd. Tijdens de Red Carpet mocht ik voor een lange blinkende blauwe rok kiezen met een gebreide crop top die zoooo zalig kleurrijk was. Ik verzeker het jullie: to be continued – want van dt hippe merkje gaan we nog veel horen.

5) La Pomme de Loveley
Whoeeeehoe, nog één van mijn absolute favorietjes. Zeker omdat we tijdens het filmfestival kozen voor bv Noiselle en Tutu Chic die beide Belgisch waren én dit aanvulden met nog een ander top Belgisch merkje: La Pomme de Loveley. Inge en ik kozen om nog eens een matchende outfit te dragen. Onze bonten truitjes trokken heel wat persaandacht tijdens het festival en daar zijn we zo gelukkig om. Inge koos voor een zwarte blinkende handtas, ik ging dan weer voor de blinky bordeaux variant. Inge haar leopard rokje zat haar als gegoten, zeker de combinatie met haar zwarte boots en blinkende panty vond ik de max.

IMG_9087 IMG_9047

Meer over het filmfestival te weten komen? Hou zeker onze blog in de gaten – we ‘ll keep you posted!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen schreef:

    Wat een mooie outfit Yentl!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.