Milla Amsterdam verovert België

13 april 2016

imageMilla Amsterdam combineert de Hollandse nuchterheid met het cosmopolitisch gevoel dat steeds in de havenstad heerst. De collectie is dan ook makkelijk te combineren, zowel  overdag als voor een avondje uit. Je voelt je op en top vrouw in de kleding van Milla maar wel met een stoer kantje…en dat laatste is altijd mooi meegenomen.

The tunnel of love

imageOnlangs ging ik met mijn man zijn verjaardag vieren in het trendy Carbonhotel in Genk.  De lift was de perfecte locatie om alle leuke milla spulletjes in beeld te brengen.:)

Een dierenprint kan dus ook heel sportief zijn, zoals je ziet. Het zachte poeder roze van de sweater is een echte passe partout voor mij. Hij is super om te dragen en ook je achterkant komt mooi in beeld. 🙂

Omdat de achterkant niet slechter hoeft te zijn 🙂

image

Ik ben echt een koukleum. Daarom was ik zo blij met het gebreide vest. Iets wat mij ook ’s avonds nog van pas kwam. Dit gecombineerd met een jurkje in dierenprint en een hoge laars en Ik was glam proof. Mijn nieuwe glittertasje van eseOese laat ik niet meer los. Tenzij voor een glas bubbles.

 

Leuke tasjes van  eseOese

image image

Na een geweldig geslaagd avondje en  een paar noodzakelijke koffies gingen we de volgende dag toch even in Genk langs de winkels kuieren. Gelukkig had ik voor alle veiligheid toch de dikke sjaal in mijn koffer gestopt. Een warm dekentje van milla voor koude of frisse lente dagen.

City girl Milla

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.