Little Black Devil

20 februari 2015

image
Tijdens de vorige fotoshoot voor Deleye bleek als snel hoe moeilijk het is om het beste engeltje in ons boven te halen. De jurkjes van Olvis kregen het zwaar te verduren. Fotograaf van dienst, Kris Van de Sande bleef er vrij rustig onder. Maar na zoveel rebellie verbande hij ons toch uit het aards paradijs en stak de Bubbletroubletjes in een ander kleedje. Little Black Devils in Little black dresses. Het zit ons als gegoten.image
Als gevallen engeltjes staan wij nochtans stevig rechtop. Zeker in deze twee coole LBD ses. Yent is helemaal weg van het korte Dexters jurkje terwijl ik mij duivels voel in Good on heels. Het lederen kleedje heeft ook een mooie open rug. De hoge hakken zijn natuurlijk een noodzaak.
In de tarot is de duivel trouwens de kaart van passie en verleiding en dat is nu net waar een LBD voor dient.
image
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.