Lang leve de lengte!

16 april 2015

Ik woon hier graag in ons Belgenlandje. Alleen het weer (zoals bij zovele mensen) kan mijn humeur hier wel eens vergallen. Zeker als de lente wat later arriveert dan gepland. Want lente betekent fleurige rokjes, zonnige kleuren, genieten van de kleine dingen in het leven. Bij een regenvlaag en rukwinden zit ik dan minutenlang naar mijn kast vol fraais te staren. Allemaal mooie zomermode maar niks om aan te trekken. Tenzij je volgende week me griep in je bed wil liggen. Gelukkig zijn ze dit jaar weer volop in de mode. De lange rokken. Ideaal om toch de zon rond je lijf te wikkelen. Samen met een vestje of sweater kan je zo makkelijk de deur uit. Helemaal hip, helemaal warm en je, voorlopig nog, te witte benen mooi gecamoufleerd.image
imageimage
Wie dat dat lange rokken niet sexy kunnen zij heeft het volledig mis. Tanja dexters tovert met zwarte kant en wij zijn helemaal fan van haar creatie. Met een rode tas zorg je meteen ook voor wat spanning en wat kleur. Een gevaarlijke combinatie maar daar houden wij wel van.
Voor wie het wat lieflijker mag zijn dompelen wij ons graag onder in de hippere versie van de hippiestijl. Bohochic voor gevorderden. Yentl is helemaal helemaal weg van de BB sweater. Haar high heels zijn verborgen onder de lengte van de rok en zo wint ze meteen enkele centimeters. Zelf ben ik verliefd op de suede sjaal van Buhjah. Niet echt het goedkoopste stuk tussen de rekken, maar wel eentje waar je eindeloos mee kan combineren.imageimage

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Wow, die zwarten kanten rok is super mooi!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

  2. Lange rokken zijn zo leuk!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.