Veel Belgisch design bij Quatuor, een streling voor het oog

7 december 2016

 Quatuor ook in Antwerpen

image

Quatuor is de perfecte naam voor de vier winkels met woninginrichting en designmeubelen in Brussel, Luik, Charleroi en nu ook in Antwerpen. Ze presenteren de mooiste merken van toonaangevende Belgische en internationale ontwerpers.  Het minste wat je kan zeggen is dat de ruimtes, waarin je als klant kan kiezen uit een bijzonder assortiment aan mooie meubels, heel atypisch zijn. In Antwerpen bezoek je meteen één van de alleroudste huisjes in de trendy wijk van de Kloosterstraat. De 16e-eeuwse woning is 150 m2 groot, of klein:-) en je moet heel wat trappen naar boven maar dat is echt de moeite waard.

Gezelligheid troef

Processed with VSCO with a6 preset

Je vindt  er meer dan 50 topmerken zoals Ethnicraft, Hay, Kartell, Universo positivo, Notre monde en nog vele andere. Weinig Belgische zaken kunnen een dergelijk aanbod voorleggen. Ik vind het ook fijn dat ze onze Belgische designers een mooi platvorm geven. We vergeten het soms maar heel wat labels van eigen bodem staan internationaal hoog aangeschreven.

Ethnicraft, eerlijk, trendy design van topkwaliteit

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

 

Als je van hout houdt dan is Ethnicraft een perfecte keuze. Het Belgische label zorgt ervoor dat de mooie ontwerpen betaalbaar blijven en werkt actief mee aan het behoud van onze bossen. De houten tafels zijn een streling voor het oog en een gemak om aan te schuiven. Ze staan geen poot in de weg:-)

Notre monde, mijn wereld ook

Processed with VSCO with hb1 preset

De bijzet tafeltjes van Notre Monde zijn de must have in je woonkamer. Het is moeilijk kiezen uit al die mooie motieven. Als ik bezoek heb dan gebruik ik het blad om lekkere dingen te serveren. Een winters erwtensoepje met zelf gebakken korstjes smaakt zo veel meer als het oog ook bediend wordt.

Serveren in stijl: lekker en mooi

Processed with VSCO with n1 preset

Wie liever online koopt wordt op zijn wenken bediend op www.quatuor.be

Quatuor Antwerpen Kromme Elleboogstraat 7 B-2000 Antwerpen

Quatuor Brussel Waterloosesteenweg, 1232 B-1180 Ukkel

Quatuor Liège Rue de Herve, 107 B-4651 Battice

Quatuor Charleroi Rue de la Renaissance, 2 B-6041 Gosselies

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.