De ski latten op met Lidl

5 december 2016

Lidl bouwde in de Dansaertstraat een heuse pop-up store. Een betere locatie kan je bijna niet verzinnen, midden in het hart van het fashiondistrict in Brussel. De duitse winkelketen wil dan ook met Lidl ski een duidelijk statement maken. en luidt de wintermaanden in met een volwaardige collectie skikledij en -accessoires. De collectie mikt zowel op consumenten op zoek naar vrijetijd winterkleding als op de actieve wintersporter. Kortom iedereen die zich warm wil houden tijdens de gure wintermaanden.

Lidl ski voor beginners en gevorderden

image

Lidl pakt uit met een complete skicollectie, gaande van dagdagelijkse functionele winterkledij tot echte wintersportaccessoires zoals skibril, ski-en snowboardhelm en rugbeschermer. De collectie voor jonge meisjes is echt super mooi. Mijn nichtje Jade wil dit jaar echt lessen gaan volgen en absoluut geen pak meer lenen van een nichtje of vriendinnetje. Wel, keuze genoeg kleine, grote meid en mijn broer zal zich geen rib uit zijn lijf moeten betalen. 🙂

 

Lidl ski voor girls

image

Want één ding is duidelijk als Jade een nieuwe outfit krijgt staat Alec ook te trappelen. De skibrillen vindt hij zo cool dat hij ze liefst in alle kleurtjes wil. Ook tussen de stoere sjaaltjes is het voor hem moeilijk kiezen.

Lidl ski voor stoere rakkers

imageLidl gaat met de skicollectie geen enkele uitdaging uit de weg. Voor elk stuk van het assortiment, gaande van skibroeken, -jassen, -sokken en fleecejassen tot winterlaarzen, verzekert Lidl de scherpste prijzen. “Met #LidlSki slagen ze  er in om een compleet arsenaal aan kwalitatieve winterkleding en ski-accessoires aan te bieden waarvan geen enkel stuk meer dan € 55,00 kost. Bepaalde accessoires zoals ski-en snowboardbrillen worden al aangeboden aan een prijs van minder dan € 10,00. Julie hebben dus geen enkel excuus meer om niet naar de sneeuw te trekken.

Ook je verblijfskosten kunnen binnen de perken blijven. Neem gerust een kijkje op mijn vorige blogpost.

 

Ik zie dat het goed is: Lidl ski

image

Als je het heel warm wil hebben moet je natuurlijk ook kiezen voor gespecialiseerde onderkleding. Ik denk dat de mannen die dit lezen het nu ook warm genoeg krijgen. 🙂

 

Warm met Elke Sockeel (aka,Goldieloks)

image

De skicollectie ligt vanaf maandag 28 november in alle Lidl-filialen en is ook online te koop via www.lidl-shop.be.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.