Pink or Black op de nacht van het palmares.

5 juni 2015

image
Het festival van Cannes spreekt tot ieders verbeelding. Samen daar eens over de rode loper flaneren zien Yentl en ik wel zitten, Maar voorlopig prijzen we ons heel gelukkig met een invitatie voor de zwart roze loper van de nacht van het Palmares in Brussel. Een perfect initiatief om de glamour van de Franse badstad een beetje dichter bij huis te brengen. Pink or black, dat was de belangrijkste vraag die de genodigden zich moesten stellen. Een zeer moeilijke opgave voor ons want kiezen is niet meteen onze sterkste kant. Een bubbletrouble compromis was dan ook de enige oplossing. De twee kleuren op een gedurfde manier met elkaar combineren. Stout en lief, vrolijk doch mysterieus, flamboyant en toch bescheiden, een mix match van emoties waarin elke vrouw zich wel in herkent. Het aperitief ijsje kiezen was voor mij veel gemakkelijker. De Magnum Black met een swirl van espressokoffie bevat maar 237 kcal en is zijn zonde meer dan waard. Nog ééntje misschien?
image
Dheepan won de gouden palm. Aan het applaus, ook bij ons in de bioscoopzaal te horen, blijkbaar terecht. De film vertelt het verhaal over drie Sri Lankanen die zich voordoen als een gezin om zo asiel aan te vragen in Frankrijk. Een heerlijk maatschappijkritisch drama van de Franse regiseur J Audiard. Van een heel ander kaliber was de film die wij hadden uitgekozen; Mad Max. Ja ik was toch heel benieuwd of het verhaal van een post-apocalyptische wereld met één uberheld de tand des tijds kon overleven. Mel Gibson wordt vervangen door Tom Hardy als de man van weinig woorden en des te meer daden. Je kan de film dan ook het best beschrijven als één grote non stop actiescène. Zelf miste ik een beetje, ja jongens, een heel klein beetje 🙂 uitdieping van de karakters. Wat ik wel leuk vond is dat eigenlijk Charlize Theron, als de gladgeschoren Furiosa met de meeste credits gaat lopen. Een sterke mooie vrouw die de film draagt, zo hoort het! Mad Furiosa rules.
image
Na al die adrenaline moesten we gelukkig niet meteen naar huis. Maasmechelen Village nodigde ons uit om nog even af te koelen op een tot de verbeelding sprekende plaats op loopafstand van de UGC. Onze hoge hakjes wandelden gezellig mee 🙂 De rooftop van de Viage was helemaal Pink Black proof, met een leuke fotoboot, funky orkestje, sushi à volonté en leuke accessoires.En misschien nog het belangrijkste, het noodzakelijke glaasje bubbels smaakt altijd beter met een idylisch zicht in fijn gezelschap.

image
image
image
Zo een avond vliegt altijd voorbij. Gelukkig beleven we ook altijd veel plezier aan de voorbereiding. “Shop until you drop for the perfect outfit.” Zei Budha niet: De weg ernaar toe is even belangrijk als het doel 🙂
Voila, hier hadden wij een fijne tijd: Maasmechelen Village, Pinko, Deleye, BoboTremelo, H&M

image
image
image>image

8 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

8 Reacties

 1. Laura Aerts schreef:

  Zag er zooo leuk uit! Jaloers hihi 😉

 2. imke schreef:

  Verliefd op beide outfits!!

 3. evi schreef:

  Prachtige outfits de roze zowel als de zwarte. Echt heel mooi en sjiek !!!!

 4. kim schreef:

  Wat een superleuke site en ook de winacties die jullie doen zijn echt lief.
  Ik volg jullie op twitter en facebook en jullie zijn echt een super team. Ga zo door.

 5. Shana schreef:

  Fijn om jullie blogs steeds te lezen! ☺️
  Top top doe zo verder!

 6. Ameye Lindsey schreef:

  Dit is een te gave website, ik volg jullie op facebook.

  En de actie van de Michael Kors handtas, daar kan je alleen maar van dromen toch?
  Wie wil deze nu niet winnen. Ik duim alvast dat ik erbij ben!

 7. van ingelgem cindy schreef:

  Fantastische outfits
  zeker de schoenen van Inge ben ik helemaal verliefd op!

 8. Linda antoinetta van wanrooij schreef:

  Helemaal super

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.