Pimp your Gin&Tonic @Deleye

28 november 2015
image

Gin&Tonic is het aperitief van 2015. Iedereen wil er wel eens van snoepen. Je doet dat best met een beetje kennis van zaken, dacht men bij het fashion paradijs Deleye. Promt organiseerde ze een Gin tasting weekend en geen man protesteerde nog tegen een dagje shoppen 🙂

image

Kruiden ogen niet alleen mooi in je glas, ze zorgen ook voor een subtiele boost van het smaakpalet. Maar niet iedereen kan de perfecte combinatie zelf bij elkaar mixen. Daarom lijken de kruidendoosjes wel een goede oplossing. Er zijn vier botanical-mengelingen die voor elke gin een mix op maat bevatten. Je kan kiezen tussen een gin met een overheersende citrus smaak, eentje met een floral toets, een sterke kruidige GT of een traditionele. Op de site van OriGINario staat welke gin perfect past bij welke kruidenmix. Ik ging resoluut voor de kruidige versie samen met de Filliers Dry Gin 28, mooi en lekker.

image

Het was druk op de mannenafdeling en terwijl mijn echtgenoot zich in een pashokje wurmde verdiepte ik mij in twee nieuwe labels bij Deleye. Het Oostenrijke label Phil Petter draagt afwerking en kwaliteit hoog in zijn vaandel. De look doet denken aan “Heidi auf die Bergen”, maar dan met een super hippe “Peter”. De hoodie in woll is echt een topper.

imageimage

Hou je van de army look en van Michael Kors, dan staat het geluk dit seizoen aan jouw kant. Maar het kan natuurlijk nog wat meer on the edge met deze streetwear collectie van …. Net zoals bij een perfecte Gin&Tonic: het hangt allemaal af van de perfecte mix.
So go for it!

image image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Nathalie schreef:

    Oh dat ziet er heerlijk uit, dat wil ik zelf ook wel eens proberen!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.