Jeans lovers

22 mei 2015

Ik reis voor mijn job al jaren de wereld rond. Er moet altijd wel weer een koffer in of een koffer uitgepakt worden en dat is stylingsgewijs altijd een heel gedoe. Sinds de opstart van Bubbletrouble heeft Yentl ook van Jan. 🙂 Niet dat je ons hoort klagen, mooie outfits bij elkaar rapen, het is een echte passie. Wat er steevast in de reiskoffer thuishoort is een Jeans. Waarschijnlijk ga jij hier meteen mee akkoord. Maar dit keer probeerden we een iets originelere aanpak, alles behalve een jeansbroek. Al hebben we die er stiekem toch ook in gestopt.
We ontdekte tussen de kledingrekken van DeLeye beiden hetzelfde coole vestje van Cocca. Dit gebeurt wel meer dus geen probleem, gewoon anders combineren is dan de boodschap.image
imageimage
Als je twenthysomething bent moet je op elk moment dat je kan met je benen pronken. Het korte jeansshortje laat dit ten volle toe. De zwarte hakjes van MichaelKors en de pastelblauwe handbag van Ted Baker maken het plaatje volledig af. Vind je de tas leuk? Goed nieuws, binnenkort schenken we er eentje weg op Bubbletrouble. Zelf gokte ik op het donkerblauwe rokje van cooca. gokken zeg ik wel want ik had geen flauw idee of het me stond maar Yentl was zo enthousiast dat ik niet kon weigeren. Oordeel zelf maar.:-)De beige tas en de hippe schoentjes van March23 maken het geheel nog stijlvoller.
image
image
image
Voor onze tweede outfit gaan we helemaal voor comfort in stijl. Een jeansjurkje en jumpsuit zijn evergreens die heel makkelijk dragen en bijna iedereen staan. Een makkelijke hiel eronder maakt de outfit super elegant.image
image
image
image

Alles te verkrijgen via www.deleye.be
schoenen March23

5 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

5 Reacties

 1. lore maesen schreef:

  Helemaal zot van de zonnebril! Super mooi!! <3

 2. Champion Maryline schreef:

  I like it 🙂

 3. Elisa schreef:

  Jullie hebben hellemaal gelijk ! Jeans you can t be a girl Without having them in every collor and style .

 4. Wioletta M schreef:

  Super combinaties!!! Jeans <3

 5. Sofie Nolf schreef:

  En daar dan nog een flashy roze Michael Cors tas bij…helemaal af !

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.