Tijd voor Michel Herbelin

14 augustus 2016

Reizen is mijn passie, maar dat weten jullie ondertussen wel. Op zoek gaan naar mooie dingen doe ik ook heel graag. Op één van mijn bestemmingen ontdekte ik de mooie uurwerken van Michel Herbelin.
Je kan ze het best omschrijven als tijdloos, klassevol en overgoten met een vleugje avontuur. Op mijn lijf geschreven dus. :))

Michel Herbelin : als de tijd, tijdloos wordt

image

Tijd om het roer zelf in handen te nemen

 

image

Op mijn zeiltocht langs de Middellandse Zee met het luxe schip The Starflyer had ik eigenlijk moeten opteren voor dit mooie exemplaar. Hoist the sails!

The Newport Yacht Club

image

 

Maar ik  werd verleid door  de Newport Dual Time van het Franse horloge merk. Ook een pareltje dat met mij  moeiteloos de wereld rondreist. Het horloge is niet alleen bijzonder makkelijk te bedienen, op de wijzerplaat pronkt ook een elegante tweede tijdzone. Super handig dus voor een travelbird zoals ik.

De Newport Dual Time is tijdloos mooi met een band in leer of in metaal. Ik opteerde voor dat laatste omdat dat net nog sportiever oogt. Ik kan er hip elke stad mee doorkruisen maar op zee is hij ook perfect op zijn plaats.

Altijd tijd voor een bubbeltje

image

Nu hoor ik  jullie luidop denken: “waarom kiest zij steeds een mannenexemplaar?” Wel, gewoon omdat ik dat mooier vind. Een vleugje stoerheid gekombineerd met een vrouwelijke touch houdt het leven mooi in evenwicht, niet?

Met The Newport Dual Time de wereld rond

image

Info: Michel Herbelin

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.