So chic so France in het hartje van Brussel

1 december 2016

So chic so France was een perfect gekozen titel voor het mooi evenement dat ons zonnige buurland organiseerde. De Fransen hebben een savoir vivre waar we alleen maar respect voor kunnen hebben. Er ten volle van genieten is natuurlijk ook een optie, eentje die Zoë en ik maar al te graag invullen.

Wij mogen wel degelijk binnen hoor:-)

Processed with VSCO with h6 preset

Voor één keer waren we ook eens ruim op tijd zodat we verschillende tot de verbeelding sprekende locaties grondig onder de loep konden nemen.

Wellness was het centrale thema van deze So chic so France. Ik denk niet dat ik jullie daarover hoor klagen.

 Atalante, het vier sterren complex op eiland Île De Ré, is de perfecte locatie om even weg te vluchten van onze hectische wereld. Je geraakt er alleen per boot en dat hebben vele internationale sterren ook begrepen. 🙂

Lacigale: wellness op… en in het water

Processed with VSCO with a6 preset

Miramar-Lacigale is ook zo een pareltje. Het hotel ligt op het water zoals een schip verankert in luxe.

Als laatste wil ik jullie ook voorstellen aan Les Cures Marines a Trouville. Een architecturaal hoogstandje op een boogscheut van La Belgique. Het hotel is hyper modern ingericht maar heeft de Belle Epoque stijl niet uit het oog verloren. Hou je van schoonheid, rust en een zalig welzijn dan moet je er zeker eens gaan logeren. Het is niet zo ver, dus één overnachting kan al wonderen doen. De klasse van Sofitel ten top.

Dromen over vroeger en nu

Processed with VSCO with hb1 preset

 

We zouden bijna vergeten dat er ook een party was die avond. Bijna hoor… want als er bubbels van Ruinart geserveerd worden is het altijd feest, niet?  Voeg daarbij nog een heus truffelbuffet en deze twee dames zijn in de wolken.

Bubbeltjes der liefde bij So chic so France

Processed with VSCO with h6 preset image

 

Lang geleden dat een persevenement nog zo stijlvol was georganiseerd. De diamant in mijn champagneglas was nep maar geen geluk in het spel… dan wel geluk in de liefde…en  mijn liefde voor Frankrijk staat weer helemaal in bloei. Ik hou jullie op de hoogte.

Volgen jullie Sofitel al op instagram?

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.