Vogue meets Mazda in Milaan.

10 maart 2015

Met het gerenommeerde modemagazine Vogue in zee gaan tijdens de fashionweek van Milaan is een hele eer. Deze samenwerking komt alleen tot stand als je echt over de juiste papieren beschikt, in dit geval dus over de juiste stijl. De laatste nieuwe modellen van Mazda zijn gezegend met het Kodo design en hebben alle kwaliteiten om te schitteren op de Italiaanse catwalk. Het werd dan ook een zeer begeesterende samenwerking. imageHet Kodo design is geïnspireerd door de beweging van dieren in hun natuurlijke biotoop tot het moment waarop een boogschutter een pijl loslaat. Het belichaamt dus beweging en ademt kracht, spanning en snelheid uit tot in het kleinste detail.
Mazda vroeg aan het Italiaanse modelabel Comforbreakfast en de Japanse designer Yasutoshi Ezumi om een outfit te ontwerpen de naam Kodo waardig.image
Het Oosten als vervollediging van het westen en vice versa. Twee werelden met een andere kijk op fashion maar met toch dezelfde passie voor details en harmonie in het gebruik van vorm, materiaal en kleur.
Wie het mooiste resultaat neerzette mag je zelf bepalen.
image
image

image
De Italiaanse hoofdredactrice Franca Sozzani zwaait al 27 jaar de scepter over Vogue Italia. Zij kon in Milaan natuurlijk niet op het appel ontbreken. Maar ook de Vlaamse Tiani Kirilof kwam een kijkje nemen en zag dat het goed was.image
image
Onze Supertrash outfit hield zich in al dat modegeweld goed stand en daar kunnen wij alleen maar blij om zijn.In een volgende blogpost komen we hier uiteraard uitgebreid op terug:). België was trouwens nog goed vertegenwoordigd en bracht zoals gewoonlijk de goede sfeer. Model Jess Donckers haar glimlach en blogster Anja Van Der Borcht haar haaraccessoire werden door bubbletrouble meer dan gesmaakt.
imageimage

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.