Met Belvilla gezellig genieten in de sneeuw

30 november 2016

 

Welke Belvilla wordt het?

imageWe moeten het met pijn in het hart toegeven, koning winter heeft eindelijk zijn slag thuis gehaald. Het enige wat mij kan troosten zijn gezellige avonden aan de open haard met een geweldig feeëriek zicht door de ramen. Wel, ik ben blijkbaar niet de enige die deze mooie gedachte koestert want de wintersportboekingen zijn helemaal losgebarsten.

Gezellig, bubbels bij het vuur

image

Oostenrijk en La douce France zijn nog steeds zeer populair  bij  ons. Daarom breidt vakantiehuizenspecialist Belvilla zijn aanbod er uit. Les Trois Vallées, Les Portes du Soleil en Les Deux Alpen zijn nog steeds de meest bezochte skigebieden. De voorbije jaren heb ik er al een paar keer mijn hartje kunnen ophalen met een lichte voorkeur voor Les Trois Vallées. Het is steeds een uitdaging om de drie valleien in één dag te trotseren.  

Yes I can!

image

Neem gerust een kijkje. Dit houten huisje is geschikt voor vier personen en het straalt rust en charme uit.
https://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/oostenrijk/hohentauern-4-personen-AT-8785-42

wil je eens uit de bol gaan kan dit natuurlijk ook…
https://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/oostenrijk/saalbach-hinterglemm-8-personen-AT-5753-60

 

image

Maar eerlijk is eerlijk. Ik heb mijn hart verloren (letterlijk en figuurlijk) in het super gezellige oostenrijk. Bijna 20 jaar geleden was ik immers een heus sneeuwbruidje dat haar wittebroodsweek op de latten doorbracht. In Januari ga ik met twee Bff ’s op retraite. Ik hoop dat ze mijn voorkeur delen.

Toch een beetje een luxe popje

image

 

Een skivakantie is nu niet meteen de goedkoopste holliday ever. Een rib uit mijn lijf betalen zie ik niet zitten maar teveel aan luxe inboeten is ook geen optie. Een Belvilla biedt een mooi alternatief. Je vindt er ook vakantiewoningen met vier of vijf sterren, dicht bij de piste en zeer comfortabel ingericht. De koste deel je en zo wordt het niet alleen betaalbaar maar ook super gezellig.

Oostenrijkse gezelligheid

image

Belvilla is een handige partner wat de voorbereiding van een wintersportvakantie betreft. Op http://nl.belvilla.be/wintersport-chalet vind je de nodige info, bijvoorbeeld over alle skigebieden.

Er zijn diverse filters zoals info over de ligging van de woningen aan de piste, kind vriendelijkheid en uiteraard de moeilijkheidsgraad.

 

Ik ben benieuwd wie eerst zijn villa vindt :)?

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.