Costa Holanda: stad, strand en verwennerij, heel dichtbij

20 juni 2020

Staycation is het nieuwe toverwoord. Wie het vliegtuig voorlopig nog niet durft te nemen kan ook dichtbij genieten van zijn welverdiende vakantie. Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van zon, zee en strand afgewisseld met een dagje cultuur in het bruisende Amsterdam dan moet je zeker een paar dagen verblijven in het Corendon Village hotel en gebruik maken van de Costa Hollanda formule.

Corendon Village hotel en zijn #costahollanda


Corendon Village hotel

Het stijlvolle viersterren Corendon Village hotel heeft heel wat troeven om de dag op een leuke mannier door te brengen. Eerst en vooral zijn er de mooie en stijlvolle kamers met een fantastisch zalig bed.  Het uitzicht is ook fijn, als je aan de achterkant een kamer boekt word je ’s morgens wakker met zicht op een heuse Boeing 747 in de tuin van het hotel.

De bedden zijn zeker vijf sterren waard

Het  Costa Hollanda pakket is een all in-formule. Je kan alvast beginnen met een drankje in de sportbar. Deze jungle bar geeft ook uitzicht op het zwembad zodat je de kinderen een beetje in het oog kan houden als dat nodig is.

Meer ontspanningsmogelijkheden vind je ook in de Lobby bar en de populaire Sky bar. Verder beschikt het hotel over een spa met zwembad en fitnessruimte en een bioscoop. Voor de kinderen zijn er onder andere tafeltennistafels, trampolines en een zeer uitgebreide gameroom te vinden. Gewoon borrelen in de tuin en een bezoekje aan de Boeiing is ook een goede optie op een leuke ervaring.

Cheers op de piloot van dienst

Het Mediterraans buffet met een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens heeft echt voor ieder wat wils. Sushi fans hoor je zeker niet klagen. Er is ook verse pasta voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken en het chocolade fontein zorgt voor een vleugje geluk bij klein en groot.

The Skybar legt de dag te rusten

On top Van het Corendon Village hotel kan je genieten van een Gin-tonic en een kleurrijke zonsondergang. Het ideale plaatsje om een goedgevulde dag af te sluiten en te klinken op het goede leven

Cheers to life


De Corendon Beachclub: de eerst all-in beachlub

De Corendon beachclub is centraal gelegen op het Badhuisplein in Zandvoort en straalt een relaxte, zomerse Ibiza sfeer uit. De shuttlebus brengt je er gratis heen. Let wel, hier moet je dus een twintigtal minuten wel een mondkapjes opzetten maar dat is echt alles. Naast de vele comfortabele strandbedjes zijn er ook cabana’s te vinden om heerlijk in te relaxen.
Op het buitenterras kan je borrelen, lunchen en dineren. Ik moet zeggen dat de kwaliteit van de slaatjes alvast top was.  De comfortabele strandbedjes, cabana’s, parasols en handdoeken zijn inclusief voor hotelgasten. Je kan hier dan ook onbeperkt genieten van een heerlijke lunch of diner met zicht op zee. Vanzelfsprekend zijn de drankjes ook inbegrepen. 😉
Is op het strand liggen niet zo je ding dan kan je ook zalig wandelen in het prachtige duingebied achter de beachclub.

Tip: bestel een Chardonnay ipv een witte wijn: veel lekkerder

PS Uiteraard volgt Corendon ook hier strikt de overheidsregels rondom corona en bewegen ze mee met de maximum capaciteit bezoekers. Voorlopig is tijdig reserveren dus zeker een goed plan.

Nederlandse borrelhapjes: gezond…neeeee…. lekker .. JA !

Zalig veel plaats op het strand


Amsterdam 

Het  Corendon Village Hotel Amsterdam is zeer gunstig gelegen: dichtbij het centrum van Amsterdam én de zonovergoten ‘Amsterdamse’ kust in Zandvoort en Bloemendaal. Met goed weer is Zandvoort zelfs vanuit het Village hotel te zien. Heb je genoeg zon gehad en wil je je graag onderdompelen in een bruisende stad dan reserveer je gewoon de shuttlebus naar het centrum van Amsterdam.

Vlieg over de grachten van Amsterdam


Amsterdam heeft tal van bezienswaardigheden zoals de sfeervolle grachtengordel, het indrukwekkende Anne Frankhuis, het bekende Red Light District en het Rijksmuseum waar de beroemde Nachtwacht van Rembrandt van Rijn te bewonderen is.
Wil je graag wat meer actie schommel dan samen met je bestie over de bruisende stad (Over THE edge A’ DAM Lookout) of maak een romantisch boottocht op de vele prachtige grachten die de stad telt. Ben je met kinderen dan is een bezoekje Aan “This is Holland” echt een must. Je vliegt over de verschillende spectaculaire locaties van Nederland. Ik beloof je dat het ook voor volwassenen leuk is en… dat je helemaal niet nat wordt. ,)

Tip: Aan de A’DAM Lookout kan je ook de overzet nemen naar de stad.

#Costahollanda fever

De All-Inclusive vakanties aan de Costa Holanda zijn al vanaf 79 euro per persoon per nacht te boeken op corendon.nl/amsterdam.
Wil je alleen even ontstressen op de beachclub? Dat kan ook en dan betaal je 50€.

 

Heel veel plezier en ik trakteer jullie daar eentje :)) xoxo

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.