Carpe: wees jezelf maar wel je beste zelf

27 november 2016

Carpe bestaat al 25 jaar en is ver buiten onze landsgrenzen bekend als de Beauty Clinic bij uitstek. Dokter Ilan Karavani balanceert al zijn hele leven lang op de dunne koord tussen filosofie en wetenschap. De droom om een balance te vinden tussen vorm en functie die uitmondt in perfecte schoonheid. Daar zit meteen ook het addertje want schoonheid is zelden perfect zoals hij het zelf zo mooi verwoordt.

Dr Ilan Karavani zelf aan het woord

image

“What we admire about models is their individuality. We call it the district ‘character’ of beauty. Even genuine faces with a little flat, are far better looking than perfect copycats. This uniqueness lies in every one of us. When restored to the glorious bloom of adult life, each of us can express the self-confidence of stars.

Because the best of you, is you. Just as nature intended you to be.”

Maar een klein beetje hulp kan en mag wel šŸ™‚

image

 

Wat hij volgens mij bedoelt is dat we er mogen voor zorgen dat we er op ons best uitzien zolang we dicht genoeg blijven bij wie we zijn. We gaan naar de kapper, verzorgen onze nagels dus waarom ook je huid geen opknapbeurt geven. Zolang je maar niet handelt als Goldie Hawn in de film de First Wifes Club. Fillllll them uuuuuuup!!!!!!!! Ken je het fragment niet, zoek het dan even op… het is zo grappig.

Zorg dus voor jezelf en zorg dat je ook geen grap wordt. Je beste zelf, daar kan ik wel mee leven.

Buiten een Botoxspuitje en een behandeling voor mijn huid heb ik nog niet zoveel geƫxperimenteerd met al de nieuwe schoonheidsbehandelingen. Ik denk dat ik ondertussen ook een mooie leeftijd heb om te grasduinen in beauty wonderland. De vorm moet overeen komen met de functie. Wel mijn functie is jullie eerlijk, mooi en oprecht te informeren over al deze behandelingen. Als de vorm daar tegen aanleunt kan ik alleen maar blij en tevreden zijn.

image

Voorlopig begin ik met de juiste make-up en verzorging.

Mijn huid wordt opgemeten zodat ze persoonlijk kan behandeld en verbeterd worden. Ook voor cosmetica producten is dit belangrijk. Ik kende het principe van de minerale producten al en ben daar altijd heel tevreden van geweest.

Zorg goed voor je huid met Ikari

image

De minerale pigmenten reflecteren het licht en doen je huid er stralend gezond uitzien. Als je op stap gaat blijft de make-up ook echt zitten, desnoods de hele nacht lang.

Ze bevatten ook geen bewaarmiddelen en zijn dus gezonder voor de huid. Daarbij bindt de minerale cosmetica bij Carpe met olie in de plaats van met water, waardoor deze meer op natuurlijke olieƫn van de huid lijken en niet zo diep doordringen in de poriƫn. Ikarie laat de huid dus ademen.

Tip: wees zuinig, de kleurpigmenten doen extra hun best šŸ™‚

 

 

 

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.