Mar10 Prenen doet het

10 januari 2016

2016 wordt het jaar dat mensen de handen in elkaar slaan. Dat voel ik aan mijn kleine teen. Daarom zet ik graag de trend en zal regelmatig toffe collega’s, coole vriendinnen en super profs hier op Bubbletrouble hun zegje laten doen. De eerste die de spits mag afbijten is niemand minder dan schrijfster en media icoon Mar10 Prenen.

imageHei hei , powergirls ( & boys) happy newyear!!!!!
Dat het een gezond , plezierig en interessant nieuw jaar mag worden !!

image

Natuurlijk zitten we allemaal tjokvol goeie voornemens en zijn we die zo tegen t einde van de maand meer dan beuuuu.
Ook ik ben heel vaak in die val gelopen, maar nu pak ik het iets realistischer aan.
En ik ben ervan overtuigd dat ik jullie daar ook mee kan helpen tijdens m’n ‘QUALITY-TIME’ – workshop in het Antwerpse .

image
Wat mag je verwachten ?

In een halve dag (of een wat langere avond) toon ik je de weg naar een beter en vooral gezonder leven. Dat doe ik door middel van een aantal makkelijke én nuttige tips & tricks. Als echtgenote, moeder, auteur en coach, begrijp ik heel goed wat het is om het met weinig tijd te moeten stellen. Je moet al eens kunnen improviseren, en ja, gevoel voor humor helpt!

In het eerste deel van de “Quality Time” workshop toon ik hoe gezond, voedzaam en makkelijk koken niet duur, ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn. De juiste voeding is belangrijk, niet alleen om je energiepeil een boost te geven, maar ook om je weerstand te verhogen en je goed te voelen. En het moet ook smaken he. Naast voeding is het belang van water zeker niet te onderschatten. Ik vertel je wat het met mijn eigen levenskwaliteit deed en hoe je dat ook in makkelijk in je eigen leven kan inbouwen.

Aansluitend op dit eerste deel krijg je tips om meer me-time in te lassen. Stress is namelijk de grote gezondheidsboosdoener. Je hebt er dus alle baat bij om af en toe een deugdoend momentje voor jezelf te nemen. Van hele eenvoudige anti-hoofdpijntips tot truukjes om halt te roepen aan het gepieker over eenvoudige oefeningen om meer en makkelijk te bewegen tot super simpele truukjes om geld uit te sparen op je huishouden.

Tussen én tijdens de twee blokken serveer ik je allerlei lekkere hapjes en drankjes die ook én eenvoudig én gezond en voordelig te maken zijn.

imageMijn workshop is niet alleen informatief, ik beloof je dat het ook een plezierige ervaring wordt. ‘Quality-time’ staat garant voor plezier, ontspanning en aardig wat aha-momenten. Mis deze kans niet om bij te leren, maar ook om te proeven van wat een gezonder leven voor jou kan betekenen. Schrijf je gerust in , of nog beter, schrijf nog wat anderen mee in die je een leven vol ‘Quality-time’ toewenst.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Martine Prenen schreef:

    Dank u lieve Inge dat je mijn workshops hier onder de aandacht bracht, omdat je zo in mij en mijn ‘way to go’ gelooft.
    Hopelijk tot heel snel ?

    Liefs
    XX Mar10

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.