Het juiste pakje

31 december 2014

Met Kerst houd ik mijn hart altijd even vast als het pakjestijd is. Een lijstje wordt meestal onzorgvuldig en snel bij elkaar grkribbeld zodat je in december absoluut niet meer weet wat er op te lezen stond. Maar dit jaar oogste ik meer geluk, de boeken had ik ondertussen zelf nog niet gekocht en de glos die mijn nichtje voor me uitkoos toverde spontaan een glimlach op mijn lippen.

De Gloss Volupté #210 Beige Nu van Yves Saint Laurent, die moest ik natuurlijk meteen uitproberen!

image

Hij is superhandig bij het aanbrengen en een geoefende hand als de mijne kan het na een paar keren trial and error, 🙂  ook zonder spiegeltje. De kleur is uiteraard heel neutraal ( anders zou het geen nude zijn) maar de textuur is heerlijk zacht en helemaal niet plakkerig.  De #210 Beige Nu maakt deel uit vd “Cuir FĂ©tiche Collection” van Saint Laurent, die dit jaar het mooie weer maakt in “beauty land”. Geen paniek echter, door het grote succes wordt hij in het vaste gamma opgenomen. Ik was nog vergeten te vermelden dat hij heerlijk ruikt en smaakt en daar is mijn Schattie helemaal niet rouwig om. Mijn lippen zijn nu bijna nooit meer veilig en dat is best lekker!

4 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

4 Reacties

  1. An schreef:

    Fijn om dit te lezen! Ik ben ook grote fan.
    Heel graag gegeven 🙂 je nichtje, An.

  2. Het is nu 32 graden vandaag, krijg spontaan zin in de kerst

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.