Mooie maandag: Bellapiere en Caroline op Cosmoproof

28 maart 2016

 

imageAfgelopen week ben ik naar Bologna gevlogen om naar Cosmoprof te gaan. Dit deed ik samen met Winny, mijn businesspartner in onze make-up groothandel.
Fijn een paar dagen weg onder de girls kan soms zo deugd doen! Ook al was het hard werken vol indrukken, trainings en meetings, toch gaf het kleine zonnetje in Bologna ons de nodige vitamineboost om er weer terug in te vliegen.

Op de foto met de CEO en founder van Perfect

 

image

Cosmoprof Is 1 van de, zoniet dé grootste beautybeurs van de wereld. Je vindt er werkelijk alles: van materialen voor kappers, shows, beautystuff, make-up, wellnessinrichting enzovoort. Ik kan nog uuuuuren doorgaan, We hebben er dan ook uren gespendeerd.
Donderdag aangekomen, en morgen naar huis. Veel hallen en blaren verder, gaan we moe maar zeer voldaan vol energie en nieuwe ideeen naar huis.

image

Laat me even wat vertellen over de opbouw van Cosmoprof.
Er zijn namelijk ongeveer 20 hallen. Per hal is er een bepaald thema, bv. Kappers, trends, organic, wellness, nails, make-up,… Dit zijn hoofdthema’s, maar je vindt ook zeker en vast make-up in een kappershal,bv zodat je eigenlijk wel elke hal moet bezoeken. Dat hebben we dan ook gedaan.
Elke hal heeft gemiddeld meer dan 100 standhouders. Dus je kan je inbeelden hoe ik me nu voel haha.

Cosmoprof is zo ongelooflijk druk. Je kan je het niet inbeelden tot je daar bent. Elk hotel, elk restaurantje zit dan ook vol. Een hele opdracht om lekkere Italiaanse pasta te kunnen eten, but offcourse we managed that! J We lieten het ons niet aan ons hart komen en lived La Dolce Vita.

Nu vraag je je misschien af WAAROM we daar waren? Wel, in eerste instantie omdat we een meeting hadden met onze leveranciers van onze producten. Zo leuk om elkaar weer te zien en niet altijd te horen via email. We werken nl met merken uit de UK en de USA en dus niet evident om elkaar vaak te zien. Het Is zo fijn om even het jaar te overlopen, werkpuntjes bij te schaven en natuurlijk bij te babbelen.
Maar wat nog leuker is, is dat we de creativelingen en ontwikkelaars achter het merk zien. Zo kan ik mijn ‘wishlist’ even overlopen met hun en kunnen we zo samen aan een product werken.
Ik voeg hieronder al wat vers van de pers foto’s met een sneak preview van wat nieuwe producten. Hope you like it! Laat me zeker weten wat je ervan vindt!

Girls, begin maar te sparen 🙂

 

image

imageimageVerder zijn we dan op zoek gegaan naar nieuwe, hippe maar vooral HAPPY brands die bij onze filosofie passen.
En ja hoor; we hebben er enkele gevonden! Welke het worden, hou ik nog even geheim, omdat we nu goed aan het testen zijn J

We love this brand

image

Vind ik Cosmoprof een aanrader?
Zeker weten! Tickets will be booked for next year!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.