Lust for Lush.

4 april 2015

Op het verlengde van de Meir helemaal verdoken achter een groot restauratiezeil ontdekte we een parel van een winkel. Lush is echt een lust voor het oog en vooral de neus. Alles ruikt en ziet er heerlijk uit. Moesten we niet beter weten hadden we allang van alle zeepjes en crèmes eens geproefd.image
Alle cosmetica is vers en handgemaakt op basis van de beste ingrediënten. Voor wie er nog aan zou twijfelen er wordt ook alleen met producten gewerkt die niet getest zijn op dieren. Zo hoort het ook! Ben je zelfs soms een konijn dan moet je wel over een goede zelfbeheersing beschikken om niet in de wortelzeepjes te duiken:).
image
Lush biedt ook zoveel mogelijk onverpakte producten aan. Als dat wel noodzakelijk is dan gebeurt dat met gerecicleerd of composteerbaar materiaal.
Zelf testte ik het maskertje van bosbessen met zijn rijke antioxidanten in combinatie met helende kamille en zacht reinigend kalamijnpoeder. De perfecte mix om mijn huid een boost te geven. Het masker moet je in de ijskast bewaren maar dat maakt het extra verfrissend als het met je huid in aanraking komt. En ja, ik kon het niet laten, ik moest even proeven van de bosbessen. Het had erger gekund.:)
image
De zeezoutshampoo geeft je extra volume en ruikt heerlijk. Alsof een frisse zeewind door je haren heeft gewaaid. Als je vijf lege potjes terug naar de winkel brengt krijg je gratis een vers maskertje. dat is goed voor het milieu en goed voor jou! Slim gevonden.
image

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. alles is er even heerlijk! Echt een aanrader! En zoveel leuke vormpjes!

  2. Kiss & Make-up schreef:

    Ik heb heel lang de henna van Lush gebruik om mijn haar te kleuren en van de bad -en doucheproducten ben ik al lange tijd serieus fan!

  3. Sara schreef:

    Ik moet dringend nog eens langs een Lush winkel passeren! Dat bosbessen maskertje klinkt heerlijk! 😉

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.