Brow Bar Antwerpen, feest voor beauty addicts

23 november 2016

Als Naomie van de Brow Bar in Antwerpen iets organiseert dan is dat altijd midden in de roos. Een aantal journalisten en beauty bloggers konden in avant premiere de laatste trends ontdekken voor de komende feestdagen. Haar, make-up en last but not least wenkbrauwen werden grondig onder handen genomen.

Mooi in de Brow Bar

Processed with VSCO with a2 preset

De make-up artiest van Eva Garden, een op en top Italiaanse brand houdt het normaal heel natuurlijk. Het merk staat bekend om zijn finesse, zijn anti allergische producten en mooi kleurenpallet. Met de feestdagen mag het natuurlijk wel wat feller. Smokey eyes bijvoorbeeld en toch in combinatie met een stevig kleurtje op de lippen. Let wel, dit kan alleen als je van nature een zachte uitstraling hebt. Een felle gekleurde eyeliner is ook helemaal hip of kleur je oogleden helemaal in felroze.

Nora heeft altijd een mooi kleurtje, nu de lippen nog 🙂

Processed with VSCO with a2 preset

.

Wat we deze winter absoluut niet mogen vergeten is om onze wenkbrauwen perfect in shape te brengen. Het is fantastisch om te zien hoe de juiste vorm je gezicht een veel jongere en open uitstraling geeft. Zelfs de twee mooie meisjes van Totally 2 waren verbluft over het resultaat.

Totally perfect Brows by Naomie

Processed with VSCO with a2 preset

Friends don’t let friends have bad Eyebrows, duidelijker kan het niet worden. Wie bij Naomie in de Pacificatiestraat in Antwerpen  een afspraak maakt, krijgt met vermelding #beautydate  een glaasje bubbels en 5% korting.

The perfect brow @Browbar Antwerp en knotjes van Janine

Brow Bar Bubble Trouble Inge MoerenhoutJe mooi maken tijdens de feestdagen zit in onze cultuur in gevlochten. Je haar moet er did jaar ook aan geloven. Janine van kapsalon  Changes  in Kontich heeft de kunst goed begrepen, slordige sexy vlechtjes maakt ze in een handomdraai. Ook dotjes op je hoofd zijn helemaal feest proof. Let’s get the party started!

Romantisch feesten

Inge moerenhout hairstyle by Bubble Trouble and Changes
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.