Pink kissable lips

18 februari 2015

Door de koude zijn je lippen vaak héél droog. Ik heb al vaak zalfjes en lipbalmen van de apotheek uitgetest, ook de lipsticks van Kruidvat heb ik bij wijze van spreke al geplundert maar niks, nada, noppes helpt bij mijn droge lippen. Ik heb heel wat DIY-receptjes via internet opgezocht, om zelf een lipbalm te maken. Eéntje daarvan is een toppertje. Daardoor heb ik zelden nog last van bijzonder droge lippen. Fantastisch toch als ik nu de lipstick kan gebruiken die ik wil, zonder last te hebben van loshangende velletjes of eender.

Hoe ga je te werken op de Bubble Trouble-lipbalm te maken?

Wat heb je nodig?

  • Halve theelepel kurkuma
  • Paar druppels limoen/citroensap
  • Halve theelepel honing
  • 1 theelepel melk/yoghurt
  • Tandenborstel

 

Hoe ga je te werk?

1- Meng kurkuma, limoen/citroensap, honing, melk tot een pasta.
2- Vervolgens maak je je lippen vochtig en scrub je voorzichtig met een natte tandenborstel.
3- Smeer nu de pasta op je lippen en laat het voor 5 minuten inwerken.
4- Scrub nu voorzichtig met je tandenborstel, de pasta op je lippen.
5- Was nu de pasta met lauwwarm water van je lippen af.
6- Breng een goede lippenbalsem (ik verkies Louis Widmer) aan en klaar!

TIP: doe het iedere avond voor het slapen gaan, zo kan het productje heel de nacht inwerken.

De keuze van lipsticks die je overdag draagt is héél belangrijk. Je hebt Yves Saint Laurent, Dior, Chanel,.. die je sowieso lang kan dragen zonder opnieuw bij te werken én die zeer verzorgend zijn voor je lippen. Een goedkoper alternatief vind ik Be Creative Make-up. Gelanceerd door Ici Paris XL en gemaakt voor een breed doelpubliek: mama’s, working girls, partychicks tot verleidelijke lolita’s. BE Creative make-up heeft 27 verschillende producten, maar dit zal nog worden uitgebreid met verschillende looks afhankelijk van het seizoen. Ik ben vooral fan van hun lipsticks: zo heb ik er ééntje in donkerrood, babyroze maar ik ben vooral voorstander van deze felroze ‘Chance’. Goedkoop, kwaliteitsvol (blijft enorm lang zitten, zelfs na het eten van een vettige Mc Donald’s hamburger!) en vooral niet beschadigend voor de lippen.

Et voila… Maak jezelf nu al maar klaar voor Valentijn. Let it be pink!

IMG_0297
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.