Verplichte goeie-morgen (+ give-a-way)

1 februari 2015

Wij mochten afgelopen weken twee coole bedovertrekken van Mamzel weggeven. Een prinsesje en een ballerina. Dat is zo’n succes geweest, waardoor wij extra goed hebben geslapen. Jullie positieve reacties doen ons deugd en laten ons elke ochtend met een brede glimlach opstaan.

 

IMG_1642

(Onder de lakens bij The Gift Suite)

Ik trek me vaak ook op aan quotes die ik vind via Pinterest. Ik zie quotes die boven een bed geschreven zijn en denk eraan om later in m’n huisje ook zo’n positieve quote boven mijn bed te hangen. Misschien een krijtbord, zodat ik de quote altijd kan aanpassen. Ik heb enkele leuke quotes gevonden en ik vraag me af welke jullie de allerleukste vinden?

61dQCHES-hL__SL1000_ 697615640_o always-kiss-me-goodnight-wall-art-sticker-quote-bedroom-stickers-wa04-19600-p Product-68302-1_org_

 

Ik heb natuurlijk ook nog twee fantastische winnaressen die ons zo snel mogelijk de gegevens mogen doorgeven, want de Mamzel overtrekken komen jullie richting uit. Tromgeroffel… Proficiat Vero VanCappelen en Christine Claeys!

Hou onze Facebookpagina goed in de gaten want de nieuwe give-a-way is er sneller als onze schaduw.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Cindy van Echtelt schreef:

    gefeliciteerd!!!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.