Stijg mee op de sympathieladder!

6 januari 2015

We geven je graag een aantal tips mee om de meest sympathieke kant van jezelf te boosten. Pas wel op, het uitvoeren van deze suggesties kan je populairder maken dan je lief is. 🙂

DSC_5153

TIP1: Laat anderen over zichzelf spreken en luister ook echt naar wat ze te vertellen hebben. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen heel gelukkig worden als ze hun verhaal bij iemand kwijt kunnen. Bubble trouble heeft een groot luisterend oor dus pen maar alles wat je aan ons kwijt wil neer.

TIP2: Geef op een zachte manier kritiek. Zorg ervoor dat de persoon inziet waar hij fout is zonder zich beledigd te voelen. Je creëert zo enorm veel goodwill. Wij hopen alvast dat jullie deze tip altijd in het achterhoofd houden.

TIP3: Blijf jezelf! Wie zich helemaal anders voordoet dan hij of zij is valt uiteindelijk altijd door de mand. Yentl en ik zijn bijna altijd vrolijk. zelfs bij intens verdriet breekt onze lach snel door. Bubble trouble all the way!

TIP4: Vraag raad aan de mensen in je omgeving. Je streelt hun ego, geeft aan dat je hen waardeert en je wordt er zelf ook beter van. Wat vinden jullie nog een leuk onderwerp voor een artikel?

DSC_5145

TIP5: Leer mensen op een natuurlijke manier aanraken. Fysiek contact brengt mensen altijd dichterbij elkaar. President Obama is daar echt een meester in. Bij Bubble trouble knuffelen we ons dood, dus dat moet hier ook wel lukken.

DSC_5389

Als laatste wil ik er nog aan toevoegen: wees blij, dankbaar en relativeer jezelf bij alles wat je doet. Leef met respect en tracht je ego niet te zalven door iemand anders naar beneden te halen. Lach elke dag de wereld toe tot hij bubbletrouble weer terug lacht.

Met dank aan marketing goeroe en coach frank Segers

6 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

6 Reacties

 1. Vicky Heylen schreef:

  Super goede tips. Ga ik zeker doen. X

 2. Nathalie schreef:

  Nou, jullie waren alvast zelf heel sympathiek op de MOJO party in d’offis! Groetjes ! (zus van Sven van d’Offis) 😉

 3. Jett schreef:

  It’s actually a great and useful piece of information. I’m happy that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.|

  http://mizochristianchurch.org/index.php/component/k2/itemlist/user/59046

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.