Warm de winter in

21 november 2015

imageWie bij DeLeye in Kuurne, Brugge of Roeselare geen warme jas vindt, vindt hem nergens. Tijdens de modeshow werd al snel duidelijk dat de keuze van mijn favoriet exemplaar geen sinecure zou worden. Ik hou van verschillende stijlen, en bij elke stijl hoort uiteraard een andere jas. Het werd dus wikken en wegen maar ze zijn het allemaal waard.
Het Nederlandse label “Supertrash” vinden Yentl en ik super geweldig. Het roze jasje uit hun assortiment is licht, leuk en heerlijk warm. Ik testte het uit op ons bezoek aan de wijnvelden van Bernard Masard in Luxemburg. In stijl druiven plukken noemen ze dat dan. šŸ™‚image
Van het zwarte seventy vest van Supertrash zijn we beiden wild. Het is een trendy passe partout. Je kan het makkelijk combineren met een stoere jeans of over je schouders drapperen als je niet uit je vel wil bibberen op de rode loper. Misschien neem ik het wel mee naar het filmfestival van Rome? image
Een dagje kasteeldame spelen, ook dat hoort bij onze blogavonturen. Voor de gelegenheid droeg ik tijdens de wandeling na het ontbijt een gevlekt jasje van het Franse label deby debo. Toch maar oppassen, met een overijverige jager in de buurt, weet je maar nooit. Het zwarte kleine tasje is van Mathiew Harris. Een label dat je zeker in het oog moet houden.image
Wie ons al een tijdje volgt weet dat ik een grote cabrio liefhebber ben. Zelfs als het koud wordt kan ik niet weerstaan aan een open dakje. Dit korte jasje van Betta Corradi is geweldig. Zelfs met een frisse bries houd ik mijn hoofd koel en mijn oren warm. šŸ™‚image

Bubbletrouble klinkt samen met jullie op een gezellige winter!

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.