Bubble Trouble is er klaar voor!

2 januari 2015

2015 heeft voor ons wel een héél speciale betekenis: de start van onze gloednieuwe blog Bubble Trouble. We zijn al een tijdje aan het brainstormen geslagen, waardoor we nu eindelijk klaar zijn te releasen. Samen met volgende mensen stellen we Bubble Trouble voor…

 • Naomi van Bella Naim ontving ons tijdens haar eindejaarsfeestje met héél wat BV’s waaronder Noemi Wolfs, Karen Damen en Nasrien Cnops.
IMG_2541
 • Vicky van Perfect Nails Madena wenste ons met de leukste nagelcreaties eens gelukkig 2015. Je ziet daarnaast ook Caroline met haar trofee. Zij werd in 2014 Benelux kampioene gellak!
vicky

 

 

 • De Cliént is alvast fan van Bubble Trouble. En wij van de perfecte haarcreaties van De Client. Op de vooravond van nieuwjaar verwelkomden ze ons zelfs in Disney-stijl. We like!
foto

 

 • Ook Hair and Beauty Center Averbode zorgt ervoor dankzij de mooie haarextensions dat 2015 voor ons extra glamoureus wordt. Binnenkort zijn wij ook te gast op de opening van de nieuwe zaak.
IMG_2565
 • Bij Maison Maite is het ganse team hélemaal in de mood om 2015 goed in te zetten. Je kan niet alleen terecht in de zaak in Bekkevoort maar ook bij Styling Lounge in Geel! Dubbel fun.
Processed with Moldiv
 • Ons logo werd gemaakt door Stien van DearDesign. Logisch dan ook dat ze vanaf moment één fan was van Bubble Trouble.
IMG_2553

 

 • Valerie en Nicole van Pandora Belgium wensen ons ook een fantastisch Bubble Trouble-jaartje toe. Je kan op onze blog trouwens al een blogpost lezen over de ringen van Pandora!
IMG_2608
 • En ook wij zijn er klaar voor met onze kledij van Bobo Tremelo. Keep calm and Bubble Trouble… Snel meer over Bobo én al onze andere favorieten. Stay up to date with Bubble Trouble!

Happy 2015! X Inge en Yentl

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

 1. Sara schreef:

  Het hele team van Hair and Beauty Center wenst jullie veel succes met Bubble Trouble !!

  Wij zijn zeker mega fan en we are going to share it !!

 2. Vicky Heylen schreef:

  Veel succes met jullie TOP samenwerking. GO GIRLS vanwege Perfect Nails & Body

 3. brenda schreef:

  Some people say:
  No balls, no glory.
  No glory,no bubble
  No bubble,no trouble
  But some girls have All the luck 🙂
  Luck happens in LA BAS DIEST
  We serve bubbles
  CHEERS Yentl & Inge

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.