Black Friday in Maasmechelen Village

23 november 2015

Black Friday, de shoppingdag bij uitstek in de states nu ook in België!

image

Op vrijdag 27 november – net zoals in Amerika – organiseert het chic outlet shoppingcenter voor het eerst haar eigen Black Friday. Dat betekent zotte kortingen in alle deelnemende boetieks met extra lange openingstijden tot 21u. De Black Friday-sales starten om 16u. Op tijd zijn is de boodschap want ik kan jullie garanderen dat de tijd in Maasmechelen Village echt voorbij vliegt.

image

In Amerika is Black Friday, de dag na Thanksgiving, al jaren een begrip.
Ik ben een echte USA liefhebber en  dus  ben ik ook al langer fan van deze heerlijke dag.

De laatste donderdag van november wordt er steevast beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Op vlak van timing komt Black Friday in België dan ook als geroepen. Zo vlak voor Sinterklaas en een kleine maand voor Kerst, gaat iedereen sowieso  op zoek naar de meest geschikte cadeau’s.

Maasmechelen Village, bekend als paradijs voor smart shoppers, speelt gelukkig in op die trend. Op vrijdag 27 november organiseren ze er dolle kortingen. Wat mag je je daar bij  voorstellen?

Wel, bovenop  de outletprijzen vind je er dan nog extra prijsverlagingen van 40 tot 50%. Bovendien duik je er meteen in het kerstseizoen, want met Black Friday kan je al volop de gezellige kerstsfeer proeven en spot je alvast heel wat stijlvolle kerstcadeau’s.

 

LIU JO

Original price 362 euro

Outlet price 245 euro

BLACK FRIDAY PRICE 147 euro !

image

HACKETT

Original price 865 euro
Outlet price 576 euro
BLACK FRIDAY PRICE 345 euro

image

UGG

Original price 239,95 euro
Outlet price 164,95 euro
BLACK FRIDAY PRICE 131,95 euro

image image

Wat dacht je van een overnachting in het recent geopende 4-sterrenhotel Hotel Terhills. Want als je helemaal in de Kerstsfeer duikt dan is het beter dat je de slede aan de kant laat staan. 🙂

image

De Black Friday-sales starten om 16u en lopen tot 21u. Voor meer info en details kan je vanaf 16 november terecht op www.maasmechelenvillage.com.
Wij wensen jullie alvast veel bubbletrouble shopping plezier. See you on Black Friday!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.