4711, nieuw, verwarmend en onthullend

15 november 2016

De meest bekende eau de cologne is waarschijnlijk 4711. De geur doet mij meteen aan vroeger denken want hij stond steevast op het nachttafeltje van mijn oma. Het was en is een frisse geur die me nog steeds ontroert.

Maar in de winter mag het allemaal wat warmer en intens. Daarom ben ik zo blij met hun nieuwe limited edition, de Acqua Colonia Red Apple&Chili. Ook hier is er de aromatherapeutische werking die centraal staat. Het vervult de intense behoefte aan feel good momenten op coolere dagen. Dat klinkt alvast goed.

De appel valt niet ver van de boom

image

De rode appel staat symbool voor verleiding, welzijn en genot. De exotische chilipeper zorgt, met zijn pittige toets voor een spannend contrast. Ver en toch dichtbij, vertrouwd doch ongekend. Een combinatie van bezinning en verlangen. Gewoon op mijn lijf geschreven. Dank je oma omdat je een dekentje van troost naar me toe zond, het ruikt hemels en verslavend.

Mijn oma achterna

image

Voor de liefhebbers van honing is er nog een andere fruitige en ook zeer gezellige versie. De Plum and Honey is zoeter en heeft tot doel je in een allerbeste stemming te brengen. De geur van nectar kalmeert je, vermindert je angsten en ontspant je geest. Lekker, maar ik heb in de appel gebeten en ben dus verloren. 🙂

Zoete dromen

image

Ik kies de pittige verleiding

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.