Onze nieuwe BFF: de selfiestick

6 april 2015

Ik vertelde jullie al eerder over de defilé van Bobo Tremelo, maar o-jawel er is meer. Ik was reporter van dienst en natuurlijk is het leuk om een beetje de boel daar op stelten te zetten. Samen met de andere Bubble Inge, gingen we in de backstage van Bobo een beetje het beest uithangen. We kregen onlangs zo’n coole selfiestick, die natuurlijk moest getest worden.

IMG_5622
Maar goed, wat kan die stick nu eigenlijk allemaal? Aan de stick zit een handig clip-on systeem waar je vrijwel iedere smartphone in kunt klikken. Ook is de selfiestick te gebruiken bij digitale camera’s met een schroefdraad aan de onderzijde. En zélfs Go Pro camera’s passen ook in de houder. Lekker multifunctioneel!
Selfies zijn zo hip anno 2014 en 2015, dat je ze bijna niet meer kan wegdenken. Zelfs President Obama himself heeft zich één (of waarschijnlijk meerdere) sticks aangeschaft, want ook de president van Amerika moet mee zijn met de nieuwste rage. Hippe vogel!
IMG_5621

De selfie stick kan uitgeschoven worden tot wel 1 meter, zo wordt het voor jou steeds makkelijker om grote groepen in beeld te krijgen. Ik vind het vooral cool dat je bijvoorbeeld als toerist ook makkelijk alle gebouwen bij je op de foto kan krijgen. Bij de defile van Bobo was het vooral handig om iedereen op mijn vierkantig Instagramfotootje te krijgen… en jawel hij werkte fantastisch goed!

Misschien durf je niet goed op openbare plaatsen je stick boven te halen. Maar geloof me, het is blijkbaar niet meer dan normaal dat je rond loopt te huppelen met de selfiestick. Sinds de Go Pro camera is het ook helemaal niet meer vreemd om over straat te lopen met een selfie stick. Onlangs was ik in Brugge en ik werd écht overweldigd door alle mensen die op de Grote Markt zichzelf aan het fotograferen waren met de sticks in allerlei bedenkbare kleuren. Crazy worllllld!

Wat denken jullie van de foto’s met de stick? Overtuigd? Koop zelf zo’n stick makkelijk via www.selfiesticksshop.com

IMG_5620
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.