Gezonde lokken met silicea

24 mei 2016

Met je handen in je haar bij een bad hairday!

image

Ik heb heel lang extensions gehad. Dat was gemakkelijker tijdens tv opnames in het buitenland omdat je bruching dan langer goed blijft zitten. Vorig jaar was ik die valse lokken grondig beu en vond dat een kortere coupe net iets hipper leek. Nu heb ik van mezelf wel redelijk veel haar, maar na de extensies voelde ik me echt kaal. ­čÖé

image

Het lot was me goed gezind. Ik ontdekte silicea, een voedingssupplement voor je haar en huid. Een week geleden ging ik met BFF Stephanie Clerckx een glaasje drinken. Steph is altijd, te pas en te onpas, heel eerlijk. Een complimentje over mijn super gezond haar was dus welgemeend.

image
Wat is mijn kleine wondermiddeltje nu precies: Even een technische uitleg voor dummies :))

Silicium staat synoniem voor kielzuur en is een noodzakelijk element voor bindweefsel, botten, nagels en haar. Een bouwmateriaal voor het bindweefsel dat cruciaal is voor je gezondheid. Je ondersteunt je lichaam van binnenuit en dat is aan de buitenkant na drie maanden echt zichtbaar. Je haardikte neemt bvb toe met 3%.Als je het een jaar volhoud om elke dag een eetlepeltje naar binnen te werken word je haar maar liefst 13% dikker.

Stralend gezond haar

image

Original silicia bevat kielzuur in een goed opneembare vorm die ook nog eens actiever te werk gaat in het lichaam.
Het resultaat: een volumineuze haardos en een versterkt lichaam in drie maanden tijd. Begin er maar aan en laat mij iets weten.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Viviane Vanreybrouck schreef:

    Beste Inge, waar kun je dit wondermiddel kopen ?

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.