Vrolijk de herfst in met Siesta

6 november 2016

Op zoek naar kleur bij Siesta

Processed with VSCO with hb1 preset

De herfst is één van mijn favoriete seizoenen. Zeker als de zon het wint van de gure wind. Ik ga dan dolgraag wandelen, genietend van een karrenvracht aan kleur. Die kleur tracht ik ook in mijn garderobe te steken. Het leven is al saai genoeg. Bij Siesta regent het mooie kleuren en kleren. Wandelen jullie mee?

 

We all love Tommy

Processed with VSCO with hb1 preset

De tas van Tommy Hilfigger is super handig en past perfect bij de warme cardigan van On Top. Wist je trouwens dat acht mijn levensgetal is? Acht staat voor macht en wijsheid….daar moet dus nog wat aan gewerkt worden. 🙂

Grijs saai? neeeeehhhhh

image

Dit grijze jasje van Only is licht en luchtig genoeg om een passe-partout te worden in de herfst. Bij Siesta vind je wel meer fraais van het Scandinavische label tussen de rekken. Wil je je outfit nog een beetje oppompen, kies dan voor een mini tasje van Calvin Klein.

Hoe later, hoe zotter

image
Ook om de avond met zwier en plezier in te duiken vind je in de collectie van Only zeker je goesting. De faux leather pants is mijn lievelingsbroekje geworden. Een siësta houden? Ik denk het niet, er eentje aantrekken past in dit geval veel beter.

Cool, only… only, cool

image

Hoe later op de dag hoe minder textiel, SHHHH tegen niemand niet zeggen. Ook deze body vind je bij Siesta en die past echt bij alles.

Slaap- ik bedoel- winkel zacht.

Processed with VSCO with hb1 preset
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    De tas van Calvin Klein is super mooi.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.