Witte shirts zijn hot deze zomer

23 maart 2015

Waarschijnlijk is ie nooit uit de mode verdwenen, maar deze zomer mag de witte T-shirt niet ontbreken in jouw garderobe. Meestal is de shirt wel basic, maar je moet ‘m zeker niet zien als een saai stuk, of een eerder klassiek stuk. De klassieke witte katoenen T-shirt krijgt een totale make-over wanneer je kiest voor de juiste print. In elke leuke modewinkel kan je er wel ééntje vinden, maar de print is eigenlijk een beetje te vergelijken met de kers op de taart. Zo heb ik er twee in mijn kast met een print van Frida Kahlo, één van m’n favoriete kunstenaressen. De T-shirt heb ik zo een beetje gebombardeerd tot mijn lucky shirt, dat ik enkel draag bij speciale gelegenheden – bijgeloof – I know.

IMG_3884

Tijdens een bezoekje aan Deleye viel m’n oog op T-shirts met baby’s. Haha, jullie moeten waarschijnlijk denken van ‘crazy fool’, maar toch vond ik ze hip genoeg om eens aan te trekken. Niet veel later volgde ook Inge en m’n voorbeeld en dat leverde wel een bijzonder leuke foto op. Bij Deleye vond ik dat er best wel veel hippe witte shirts te vinden waren, ook telkens met de juiste print. Maar toch vond ik deze baby’s zo geslaagd, dat ik ‘m meteen wou hebben. De baby’s deden me trouwens ook denken aan de reclame van Evian, de reclame die me ook steeds bleef bekoren.

IMG_3888

Ik heb nog wat leuke shirts met prints verzameld voor jullie. Benieuwd naar jullie reacties, die jullie steeds via ons mailadres info@bubbletrouble.be mogen laten weten. Alle shirts zijn te verkrijgen bij Deleye!

le temps shirt shirts shirtss

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.