Lazy shopping

4 juni 2015

 

Regen, mist, soms zelfs sneeuw. Dan heb je toch écht geen zin om te gaan winkelen. Liefst van al zit je dan thuis in je zetel met een fleece dekentje en een warme chocomelk. Gelukkig zijn er webshops. De webshops in ons land is het laatste jaar enorm hard in opmars gekomen. Ik wil jullie laten zien wat mijn favoriete webshops zijn én waar ik per week héél wat uren zit rond te neuzen. Een hobby zoals een andere…

DSC_4890

(Jumpsuit Imperial, te verkrijgen bij Bobo)

1) Bobo Tremelo

Starten doen we met één van mijn favoriete Vlaamse winkels. Bobo Tremelo is hip, modieus en biedt altijd kwaliteitsvolle kledij aan. Het leuke aan Bobo vind ik dat de kledij betaalbaar is. Er is voor ieder wat wils, qua budget én qua stijl. De webshop is nog niet zo lang online, maar is toch een groot succes. Hou zeker de Facebookpagina van de winkel online want vaak staan er leuke acties rond de webshop online!

Waar moet je naartoe surfen? Wel héél makkelijk: http://www.bobotremelo.be/

2) Asos

Mijn buitenlandse favoriet: zonder twijfel. Met een werkelijk gigantisch aanbod en gunstige verzendkosten is dat dan ook niet zo gek. Ook de mogelijkheid om bewegende beelden te zien van een model in het bewuste item is écht top! By the way… Je kan de kledij van Primark nergens online vinden. Asos heeft daar een tijdje geleden verandering in gebracht. Win-win. Makkelijk te vinden via http://www.asos.com/

3) Jae Accessoiries

Deze webshop heb ik nog maar recent ontdekt via Instagram. Een hippe, nieuwe webshop waar je naar hartenlust allerlei soorten juwelen kan shoppen: statement kettingen, kleurrijke armbandjes én zelfs armbanden voor de nieuwe man. Verzending is bij een bestelling van 20 euro gratis en wanneer je voor 17 uur besteld is je bestelling de volgende weekdag al bij je thuis. Ik word écht aangetrokken tot de grote kettingen met de verschillende kleurtjes. Kleurrijke kettingen zijn dit jaar weer in én ze passen bij bijna alle outfits. Handig! http://www.jaeaccessories.be/

image

4) Deleye

Onlangs leerde ik Deleye kennen. De winkel heeft drie filialen: in Brugge, Roeselare en Kuurne. Een dik uurtje rijden voor mij, maar voor een winkel van maar liefst 2200 vierkante meter heb ik dat zeker over. Zie je dat niet zitten? Hallelujah: er is ook een fantastische webshop online. Ze hebben merkkledij van onder andere Vila, Supertrash, Hale Bob en zelfs van één van mijn favoriete ontwerpsters van dit moment: Tanja Dexters. Ben je toch niet tevreden van je aankoop? Dan biedt Deleye de oplossing om je aankoop weer terug te sturen binnen de 14 dagen. Persoonlijk vind ik dat een zeer goeie service, zeker als je online iets moet bestellen en je toch je juiste maat niet zeker weet. In de toekomst gaan we zeker nog vaker samenwerken met Deleye, dus hou onze pagina hier zééer goed in de gaten. http://www.deleye.be

image

(Kledij van #Dexters, te verkrijgen bij Deleye)

5) My Woodcase

Ik leerde zopas ook My Woodcase kennen. Wie kan er ten tijde van nu nog zonder smartphone? Ik vind het best wel leuk om mijn smartphone zo goed mogelijk te personaliseren. Ik ontwerp soms zelf mijn cover via www.fotocover.be, maar nu is er dus ook My Woodcase. De naam zegt het zelf al, ze werken met hout. Hout is eigenzinnig en heeft een uniek patroon, wat elke hoesje speciaal maakt. Binnenkort gaan ze op dat hout zelfs nog quotes drukken, om de case zo nog meer te personaliseren. Ik ben fan! http://mywoodcase.be/

 

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. mieke merens (mieke myselfandi) schreef:

    That’s why I loooove the handbag of Michael Kors you van win on facebook… Bubble trouble!

  2. Cassandra Reekmans schreef:

    Ga zeker een kijkje nemen op de voorgestelde webshops .

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.