Top 3: de mooiste soldenkoopjes

26 december 2014

Tweede Kerstdag: wat wil dat zeggen? Kerstmis is over en uit voor dit jaar én ook de jaarwisseling komt dichterbij. Daarna kunnen we weer beginnen met goede voornemens te maken: stoppen met roken, op dieet gaan of beginnen sporten. Maar als ik denk aan januari, dan denk ik vooral aan SOLDEN. Misschien passen jouw kleren niet meer door het lekkere eten tijdens de feestperiode of misschien kies je gewoon voor een totaal nieuwe garderobe. Wij gingen al eens piepen bij Bobo Tremelo én kozen voor jullie drie nieuwe garderobes uit.

 

Eerst kozen we voor dit maagdelijk wit jasje. Fluffy genoeg voor de winter, maar de frisse witte kleur zorgt ervoor dat je dit jasje ook tijdens het lenteseizoen perfect kan afdragen. Wit blijft nog enkele jaren een hippe kleur, dus deze fluffy coat is een must-have!

DSC_5190

 

Tijdens de winter kozen we allebei voor deze denim jumpsuit. Leuk voor een avondje op café met de vrienden, pérfect voor een dagje shoppen met la mama of nu al een tip voor de aankomende lentefeesten. Hey, het zijn solden dus je mag meer kopen voor minder geld. (Tip die so-wie-so je geweten sust)

DSC_4986

 

Als laatste zijn we ook nog fan van zwart-wit. Deze geruite broek draag je best met een hoge hak, zo krijg je ellenlange benen. Werk af met een simpele witte of zwarte blouse. Inge koos voor zwart, dat je makkelijk in de wintermaanden kan dragen. Yentl ging voor wit omdat zij het lenteseizoen wou reflecteren.

DSC_5082

 

Alle outfits zijn te koop bij Bobo Tremelo. Meer weten?

Surf gauw naar http://www.bobotremelo.be

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Cathy De Blomme schreef:

    had graag geweten van welk merk de denim jumpsuit is…

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.