Kiezen voor kwaliteit op Elected.be

29 mei 2017

Een jaar geleden ontdekte ik een super fijne online store. Elected.be is het kindje van An Vermoesen en heeft zijn basis in Dottenijs dichtbij Kortrijk. Voor wie online kopen toch nog steeds onwennig voelt kan altijd even binnenspringen voor een hapje en een drankje. Maar je moet toch even naar de website surfen om mij een plezier te doen. De site is enorm overzichtelijk en de kleding wordt er zeer duidelijk en mooi aan je voorgesteld. Uit ervaring (vraag het ook maar eens aan de winnares van de wedstrijd vorig jaar) krijg je ook online persoonlijk advies als je dat wil en wordt elke klant persoonlijk begeleid. Je voelt dat mode en mensen mooi maken een echte passie is van Ann.

Meteen verliefd op deze Nathalie Vleeschouwer

 

 

IMG_3439

 

Bij Elected vind je ook heel wat Belgische merken en dat kunnen we alleen bejubelen. Van  JW Design, Magdalena, Red Juliet en Nathalie Vleeschouwer tot Just in Case. Deze laatste hoort tot één van mijn favoriete Belgische labels en ik heb lang getwijfeld of ik dit jasje niet moest 🙂 kopen.

Just in Case…..

IMG_3435

Uiteindelijk ben ik toch gevallen voor de mooie roze cardigan van Nathalie Vleeschouwer. Het jasje ging mee op een super luxueuze cruise op de middellandse Zee en heeft zijn dienst meer dan bewezen. ’s Avonds durfde het al eens een beetje frisser te worden en mijn vest paste bijna op alles. Ik kan jullie tien foto’s tonen maar we zullen ons inhouden. 🙂

We zitten er warmpjes in Cruise life 🙂

Inge Moerenhout Elected.be Inge Moerenhout Travel Tree Silversea cruises

De Pipa dress van Bybar heeft ook meteen mijn hart gestolen. ze voelt super zacht aan en de grijsblauwe kleur doet je stralen. Dat het jurkje net tot op of boven de knie valt maakt het ook niet alleen sportief maar ook gedistingeerd, een echte passe-partout.

Mijn favoriete jurkje bij Elected.be

Inge Moerenhout Caroline Biss Inge Moerenhout Travel Tree Silversea Cruises

Ik wens jullie alvast heel veel kijk en shop plezier bij Ann van Elected.be. Tot snel.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.