Essentiel x IngeCornil

21 juni 2015

Essentiel aan jullie voorstellen is waarschijnlijk totaal overbodig. Sinds Inge Onsea en Esfan in 1999 hun T-shirt lijn aan fashionable België introduceerde is hun succes niet meer te stoppen. Als ik de dressings van mijn en Yentls vriendinnen inspecteer zijn er altijd een paar stukken uit de kleurrijke, speelse maar toch stijlvolle collectie te ontdekken. In moeilijke tijden, waarin heel wat merken steen en been klagen gaat Essentiel alleen maar vooruit. Fashionistas kunnen nu ook in wereldsteden als Londen, Parijs en Madrid hun favoriete Essentiel outfit shoppen. Maar we mogen niet te bescheiden zijn, Antwerpen is ook super hip en meteen de thuisbasis van het Belgische label. De showroom ligt in hartje Antwerpen en het magistrale gebouw is de perfecte locatie voor een mooi overzicht van de nieuwe pre-collectie.
image
De pre-collectie geeft een preview op de nieuwste trends van het najaar en dat ziet er alvast veelbelovend uit. Het is een eclectische mix van Essentiels heruitgebrachte greatest hits gecombineerd met nieuwe modellen en materialen.
image
image
Maar wij zijn helemaal weg van de rok en de jurk met buldogprint. De inspiratie werd gehaald uit het archief van de Antwerpse kunstenares Inge Cornil, die tovert met kleur. Haar schilderijen zijn doordrongen van tropisch licht en de kleurlaagjes brengen de natuur op een intense maar toch speelse manier tot leven. De print met het hondje is een mooie symbiose, een kunstig kleedje. Tegen niemand zeggen, maar zouden ze de boodschappentas missen in de shouwroom? 🙂
image
image
Vermits Yentl vanavond andere plannen had moest ik alleen op stap. Het is wel veel leuker om samen op een foto te poseren. Gelukkig delen blogster Celien en Inge diezelfde mening, fun gegarandeerd dus. De persfotografen werden meteen wakker. 🙂
image
image
Een avond vol prachtige creaties van Inge Cornil en Inge Onsia…… deze Inge keek en zag dat het goed was. Een avond vol kleur, fashion en fijne mensen.image

5 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

5 Reacties

 1. Cristina Costa schreef:

  Lijkt mij wel heel erg intersant hoor ! 😀
  Leuke foto’s dames!

 2. Shana schreef:

  Essentiel is toptoptop!
  Als je daar je zin niet vind vind je het nergens :))
  Topmadam!
  #topblogalweer ✌️

 3. Mirjam den Hengst schreef:

  Antwerpen is zeker hip! Trots op zijn
  Mooie foto’s

 4. Emmely Vanthuyne schreef:

  Essentiel is gewoon essential in elke modebewuste kleerkast! Love it!
  Alsook verliefd op het rokje van Inge… So summerproof!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.