Annelien Coorevits stopt verleiding in een mooi doosje.

2 april 2016

“Ik wou in de eerste plaats degelijke en unieke juwelen en accessoires brengen voor alle leeftijden. Ik vind het ook belangrijk dat een fantasiejuweel betaalbaar blijft. Het is en blijft een accessoire dat je als extraatje aan je outfit toevoegt.
De collectie is altijd samengesteld uit juwelen die ik zelf graag draag. Ik hou van sobere juwelen. Ik combineer wel graag verschillende armbandjes. Zij zijn dan ook goed vertegenwoordigd in de collectie.”

Aldus de mooie Annelien

image

De juwelencollectie van Annelien heeft een bommetje gedropt in juwelenland. Dat is wel het minste wat je kan zeggen. In dit geval een mooi en liefelijk bommetje dat door jong en oud gesmaakt werd en wordt. Dat laatste is heel belangrijk. Het maakt meteen duidelijk dat we het niet over een ééndagsvlieg hebben. Ook de nieuwe zomer collectie is een schot in de roos. Annelien heeft zich dan ook door de juiste mensen laten omringen om haar passie en visie op schoonheid met de wereld te delen… en dat loont.

Temptation!

image

Love is all around you

image

Temptation in zijn puurste vorm. Jonge en speelse ontwerpen in zachte verleidelijke kleuren. Omdat verleiding niet altijd “in the face” hoeft te zijn. Subtiliteit en een beetje humor zijn ingrediënten die deze ex- Miss België hoog in haar vaandel draagt en die ze mooi vertaalde  in haar Temptation collectie.

image

Ben jij net als ik ook helemaal in love met “Temptation” op de subtiele manier van Annelien. Neem dan ook een kijkje op de Bubble Trouble FB en kies jouw favoriete juweeltje.

Een zalig doosje…

image

Wat mij ook meteen opviel is dat Miracles ook veel belang hecht aan de verpakking. De juwelen zitten in een fluwelen zakje dat op zijn beurt verpakt wordt in een nostalgische hoedendoosje. Zalig om zo een pakje te geven of te krijgen!

image

De meest verleidelijke ring was voor mij een zilveren exemplaar in drievoud. De armband past er perfect bij en oogst ook bij mijn vriendinnen heel veel succes. Zo zie je maar, hij valt niet onder de noemer van de Temptation collectie maar is op dit moment loslopend wild. Ik moet hem goed in het oog houden of ik ben hem kwijt. 🙂
Moraal van het verhaal: mooie dingen moet je altijd koesteren. Wel Annelien, dat doen we en we kijken al uit naar een volgende editie.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.