Falke for a fashionable walk

2 november 2016

Falke: stijl zit in details

image

Falke staat voor degelijkheid, voor kwaliteitskleding. Het is hier in België vooral bekend door zijn geweldig sokkenassortiment.  Het is een Duits familiebedrijf opgericht in 1895 dat in eigen land al jaren marktleider is in dit segment. Daarom  zouden we soms vergeten dat ze ook gespecialiseerd zijn in ondermode en sportkleding. Een tijdje geleden ging er in het modehart van Antwerpen een mooie flagships store open. Wie gaat shoppen in’t stad moet zeker eens binnenspringen in de Schuttershofstraat. Woon je te ver  dan kan je natuurlijk ook een kijkje nemen op hun website.

fashionable met Falke

image

 

De sportcollectie is natuurlijk ook van uitzonderlijke kwaliteit, maar met een stevig vleugje fashion overgoten. Mijn man en ik  gaan regelmatig met forse stap wandelen langs het water. Na een uurtje passeren we hier in de Netevallei altijd wel langs één of ander leuk kroegske. Je begrijpt dat je als fashionblogger ook dan perfect voor de dag moet komen. Wel de loopjasjes van Falke bieden de perfecte oplossing voor mij. Ze zijn mooi, trendy, licht en als je in beweging bent echt warm genoeg.

Falke voor hem en haar

Processed with VSCO with a6 preset

Mijn man is echt helemaal wild van zijn jasje. Hij neemt het overal mee naar toe: naar de tennis club, naar de golfbaan, op stap met vrienden, …. noem maar op. Als hij geen pak aan moet doet hij het ook aan op het werk. Ik vrees dat ik het in een andere kleur ook moet bestellen. :))

Falke for the win ook op het werk

Processed with VSCO with a6 preset

 

Sportief op wandel

Processed with VSCO with a2 preset
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.