Silis feest in de Kleine Zavel

3 mei 2016

Silis een feest

imageHeel wat bloggende, blonde, bekende, presenterende en zingende dames zijn helemaal weg van de juwelencollectie van Silis. (Voor de opmerkzame lezer, idd Kim bracht met haar donkere lokken een intelligent evenwicht in de groep:))))))

De juweeltjes zijn dan ook vrolijk en makkelijk te combineren, welke stijl je ook hebt. Hanne gaat voor zwart en zilver en voor een glaasje bubbels.

 

Combineren is een must

image

We waren met zijn allen te gast in het heerlijke restaurantje De Kleine Zavel. De ideale plaats om deze levensgenieters te ontvangen.

De sfeer zat er meteen goed in en een verslagje over al de heerlijkheden die we geserveerd kregen volgt nog. Vandaag heb ik het over de arm snoepjes. Het perfecte dessert voor een geslaagde avond.

image

Silis is een super trendy Belgisch merk dat opgericht is door de ambitieuze fashionista en mega toffe Karen Busse.
Het is heel leuk om een paar Silis armbandjes naast elkaar te dragen of te combineren met andere armbandjes. Zo creëer je echt je eigen stijl. Deze zomer kan het heel kleurrijk, maar de pastel liefhebbers vinden ook echt hun gading. Wil je het iets soberder, ga dan voor drie zilveren of gouden armbandjes.

Na het succes van de damescollectie kregen de mannen ook hun lijn. Soberder maar ook perfect aan te passen aan je gemoed, het weer of je eigen stijl. Patrick voegt er in zijn vrije tijd wat kleur bij. Als er zaken worden gedaan brengen de drie zwarte stuks hem altijd geluk.

Liefde is…. Samen de perfecte combinatie vormen

image

Zoals het motto van Silis luidt: Get Addicted! En dat is helemaal niet moeilijk:)

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.