Elected: jouw favoriete Belgian brands in één shop

31 oktober 2016

Elected is een website die voor jou alle leuke Belgische brands op een rijtje zet. Wat meteen opvalt is de hoge kwaliteitsnorm die wij hier in ons Belgenlandje nastreven. Een eigenschap waar we met zijn allen best fier mogen op zijn. Ik heb tijdens de jaren wel gemerkt dat niet iedereen zomaar een sjieke boutique in het hartje van Brussel durft binnenstappen om al dat fraais te aanschouwen. Wel vanaf nu is dat helemaal geen probleem meer. Je kan al je favoriete Belgian brands naar hartenlust bekijken en bewonderen op Elected.be.

Gaan jullie mee shoppen?

Processed with VSCO with a5 preset

 

 

Welke Belgian Brands hebben hun plaatsje op de site meer dan dik verdiend.?

Uiteraard zijn daar opkomend talent Nathalie Vleeschouwer, a ka so, JW Design en nog vele anderen, maar speciaal voor jullie zet ik mijn favoriete stuks en brands op een deskundig rijtje. 🙂

 

image

 

De hit van het seizoen is zeker deze geruite bomber van Just In Case. Met stip één van mijn favoriete Belgische Brands. De mouwen zijn in het donkerblauw, super dus in combinatie met je favoriete jeans. Wil je stoutmoedig en met zwier voor de dag komen, kies dan zeker voor deze vaste waarde.

Just in Case is een eerbetoon aan de romantiek en de sensualiteit, op een toch zeer draagbare manier.

De jasjes van Just in Case

image

Red Juliet moet je ook zeker ook eens bekijken. Mijn mama heeft mij het merk van deze Antwerpse leren kennen (ik heb dus nog steeds een #uptodatema) Het modelabel brengt elegante, vrouwelijke en kwalitatieve dameskleding met een nostalgische touch.

De prachtige rugdécolté is ondertussen het handelsmerk geworden van Red Juliet.

Tijdens de dag van de Belgian brands maakte ik het mooie weer met één van hun geweldige jasjes. Nu alleen nog oppassen dat mijn mama dit top jasje  niet in haar kast hangt.

Antwerpen boven in Belgian Brands

Processed with VSCO with hb1 preset image

Ik blijf in Antwerpen, enig chauvenisme mag af en toe. De prachtige bomber van Magdalena is gewoon helemaal top. Wil jij puurheid uitstralen, of nog beter… zijn, dan is dit echt jouw label.

Magdalena, pure schoonheid

image

Je merkt het al. Veel te veel leuke stuks om in de kijker te zetten. Je surft best zelf eens door de ruime collectie Belgian Brands van Elected.be. Ik ben zeker dat je er durft binnen stappen.

Veel plezier.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Wow ik ga zeker eens een kijkje nemen op deze webshop.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.