De grote ‘Dany May’ uitverkoop

19 oktober 2015

Dames! Het grote shopwerk is begonnen want jawel Dany May Antwerpen houdt een grote stockverkoop sinds gisteren. Maar liefst alle artikelen zijn aan -50 procent en daar zijn we héél gelukkig om. Tijdens de sneakpeak shoppingdag afgelopen donderdag mochten Inge en ik als één van de eerste onze winterse soldenoutfit op de kop tikken.

MDAwJnk9NzAwJnlNYXg9NzUw

Kledingzaak Dany-May op de Teniersplaats gaat dus verhuizen. De reden voor de verhuis is de heraanleg van de leien en het Operaplein.De stad belooft aan de handelaars rond de Teniersplaat dat hun winkels tijdens de werken steeds bereikbaar zullen blijven voor voetgangers, maar de zaakvoerder van Dany May verwacht desondanks grote hinder voor zijn klanten. Amen to that baby.

Weet je zelf niet goed waarvoor het merk staat? Kwaliteit voor de juiste prijs is volgens ons de juiste omschrijving. Ze hebben heel wat merken in hun aanbod opgenomen en daar zijn de zaakvoerders bijzonder trots op. Ze hebben natuurlijk een hele mooie naam kunnen maken de afgelopen jaren – chapeau.

De collectie van Dany-May is afkomstig van internationale topdesigners met topmerken waaronder Emilio Pucci, Catherine Malandrino, Alice San Diego, Paul Smith, Ralph Lauren en Victoria Beckham.

large_tvefqrlv IMG_8387 IMG_8393

Naast kleding verkoopt Dany-May ook schoenen en handtassen. Driedubbele check!

Benieuwd naar onze foto’s van onze shoppingdag? Let’s go!

IMG_8394 IMG_8397 IMG_8413
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.